Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vďaka Ozilovi vyzerá Arsenal absolútne hlúpo

LONDÝN - Mesut Ozil sa postaral o to, že Arsenal vyzerá absolútne hlúpo
Zdroj: 36882
Zdieľajte:

Mesut Ozil sa postaral o to, že Arsenal vyzerá v očiach verejnosti absolútne hlúpo. Tvrdí to Paul Merson.

Médiami prebehla v uplynulých dňoch "kauza", keď sa manažment klubu rozhodol ukončiť spoluprácu s maskotom Gunnersaurusom.

Dôvodom je absencia divákov na štadiónoch a snaha o ušetrenie finančných prostriedkov. Tento dôvod však v kontexte podpisu Thomasa Parteya s platom 150 tisíc libier týždenne vyšiel smiešne.

Arsenal zaplatil za ex-hviezdu Atlética Madrid 45 miliónov libier. No nevie nájsť v porovnaní s tým "drobné" na plat maskota? Toto poriadne naštvalo mnohých fanúšikov Gunners.

Prečítajte si aj

Hrdina nielen na ihrisku, ale aj v živote! Bezdomovec vyrozprával, ako ho Salah zachránil v deň zápasu s Arsenalom

Mesut Ozil spravil z Arsenalu hlupákov

Mesut Ozil následne zverejnil na sociálnej sieti, že je ochotný počas svojho pôsobenia v Arsenale sám financovať plat Gunnersaurusa.

„Mesut Ozil spôsobil, že Arsenal vyzerá úplne hlúpo tým, že ponúkol platenie Gunnersaurusa, aby si udržal svoju prácu," vyhlásil Paul Merson pre Daily Star.

„Ale odvrhnutie maskota len ukazuje, akí sebeckí ľudia v súčasnosti vedú klub. Neuveríte, ako veľmi ma to hnevá. Na najvyššej úrovni je to neuveriteľne šokujúce."

„Ten, kto sa rozhodol zbaviť maskota, by sa mal dôkladne pozrieť sám na seba."

Arsenal radí peniaze nad fanúšikov

„Chlapík v jeho prezlečení - Jerry Quy, ten chlap to robí rád. Bol tam, keď som hrával za Arsenal. Je inštitúciou. Moje deti s ním vyrastali. Zaujímali sa o dinosaura, ako keby bol jedným z hráčov. Ich tváre boli rozžiarené."

„Absolútne mi nejde do hlavy, že sa ho zbavili len, aby ušetrili peniaze. Koľko ďalších klubov, napríklad v nižších ligách, ktoré sa naozaj trápia, toto spravilo? Aj keď ho privedú späť, keď bude fanúšikom povolené vrátiť sa na štadión, je to hanba."

Bývalý krídelník Arsenalu rozhorčene pokračoval:

„Práve podpísali Thomasa Parteyho za 45 miliónov libier. Ak má plat 150 tisíc libier za týždeň, chcete mi povedať, že mu nemohli ponúknuť 149 tisíc a zvyšok dať dinosaurovi?"

„Klub radí peniaze nad fanúšikov, nad veci, ktoré sú dôležité. Ak mám byť úprimný, nedokážem lapať po dychu. Nemyslím si, že ľudia, ktorí vedú klub, tomu skutočne rozumejú," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Star

Diskusia

Podobné články