Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Založil továreň na úspešné tipy! Stávkovaním zarobil milióny a jeho klub dnes čaká premiéra v Lige majstrov

MIDTJYLLAND - Stávkovaním zarobil milióny, založil továreň na úspešné tipy. Kúpil dva kluby a jeden z nich dnes čaká veľká premiéra v Lige majstrov
Zdroj: 36977
Zdieľajte:

Matthew Benham. Tak sa volá na prvý pohľad nenápadný chlapík. Ako mnoho iných futbalových fanúšikov miluje stávkovanie. S tým rozdielom, že svoje hobby premenil na zdroj svojho kapitálu.

Továreň na úspešné tipy

Na stávkovaní zarobil milióny. Peniaze investoval, kam inam, ako do futbalu. Kúpil dánsky FC Midtjylland a anglický druholigový FC Brentford.

Benham vyštudoval fyziku na Oxforde. No ťahalo ho to skôr k financiám. Z Bank of America sa presunul do sféry stávkovania a futbalu.

Quant. Toto označenie sa používa na ľudí, ktorý na základe analytických dát dokážu "oklamať" bookmakerov a zarábať na stávkovaní športových udalostí.

Prečítajte si aj

Buffon v úprimnej spovedi priznal, čo ho zachránilo z depresie. Luxusné autá ani súkromné lietadlá šťastie neprinesú!

V roku 2004 kúpil starú továreň v Londýne. No ak si myslíte, že rozbehol výrobu nejakých produktov, ste na omyle. Táto továreň chrlí úspešné tipy.

Benham priviedol do Londýna expertov na spracovanie a analýzu obrovského množstva dát. „Nie je to žiadna veda. Hľadáme chyby v kurzoch a na ne stavíme,“ v krátkosti vysvetľoval Benham.

Dnes čaká jeden z jeho klubov veľká premiéra v Lige majstrov. Dánsky Midtjylland vstúpi do skupinovej fázy zápasom proti talianskemu tímu Atalanta Bergamo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články