Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

To, že si hviezda, ťa neoprávňuje byť arogantným, neúctivým a klamať! Odkazuje taliansky minister športu Ronaldovi

TURÍN - Taliansky minister športu posiela Cristianovi Ronaldovi poriadne pikantný odkaz!
Zdroj: 36856
Zdieľajte:

Taliansky minister športu Vincenzo Spadafora obviňuje Cristiana Ronalda za to, že porušil nariadenia súvisiace s pandémiou Covid-19. Myslí si, že hviezdny štatút futbalistu zabráni tomu, aby boli vznesené akékoľvek obvinenia.

Taliansky minister športu sa ostro obul do Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo sa proti obvineniam bránil a v živom vysielaní na Instagrame hovoril o tom, že mal všetky potrebné potvrdenia a súhlasy.

„Skutočnosť, že sú niektorí futbalisti slávni, im neumožňuje byť arogantnými, neúctivými voči inštitúciám a klamať," uviedol Spadafora pre talianske médiá.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo z izolácie posiela odkaz: Ako ochranu pred Covidom robte týchto 8 vecí!

„Navyše, keď je človek veľmi známy, mal by premýšľať o zodpovednosti a ísť príkladom. Neželám si pokračovať v diskusiách o tejto kauze."

„Potvrdzujem, čo som povedal o niektorých hráčoch Juventusu, ktorí odchádzali z hotela na základe komunikácie z klubu do ASL (Miestne zdravotnícke zariadenie) v Turíne. Už o tom nebudem hovoriť a želám si, aby sa všetci pozitívni čo najskôr uzdravili."

Vo štvrtok Spadafora poukázal na to, že Cristiano Ronaldo tým, že sa 5. októbra pripojil k portugalskému tímu, porušil hygienické pokyny stanovené Talianskou futbalovou federáciou. A to aj napriek skutočnosti, že Juventus mal po zistení niekoľkých pozitívnych členov tímu rozkaz zostať v J Hoteli.

„Z Portugalska som sa vrátil zdravotníckym lietadlom. S nikým som nebol v kontakte. Všetko bolo autorizované," bránil sa Ronaldo.

„To, čo sa hovorí, je úplne nepravdivé. Muž, ktorého nechcem menovať, hovorí, že som sa neriadil protokolom, ale nie je to pravda."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články