Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mal stavy úzkosti, pre koronavírus zvažoval koniec kariéry. Teraz má spasiť Manchester United

MANCHESTER - Priznal stavy úzkosti, pre koronavírus chcel ukončiť kariéru. Teraz má byť spasiteľom Manchesteru United.
Zdroj: 36845
Zdieľajte:

Edinson Cavani sa stal novým hráčom Manchesteru United. Najlepší strelec v histórii PSG sa na Old Trafford presúva ako voľný hráč. "Červení diabli" si od neho sľubujú, že im pomôže dostať sa späť na popredné pozície.

Cavani priznal, že bojoval s úzkosťou a v lete zvažoval koniec kariéry po tom, čo spoločne s priateľkou ochoreli na Covid-19.

S Manchesterom United podpísal ročný kontrakt s ročnou opciou. 33-ročný veterán by mal za sezónu na Old Trafforde zarobiť 11 miliónov eur + 4 milióny eur podpisový bonus + 2 milióny eur v bonusoch v závislosti od výkonov.

Cavani v lete zvažoval koniec kariéry

Edinson Cavani o ťažkom období, počas ktorého zvažoval koniec kariéry, porozprával pre argentínsky rozhlasový program Dos de Punta.

„Zdravie rodiny je na prvom mieste. Samozrejme som uvažoval o myšlienke skončiť s futbalom. Je pravda, že som zvažoval túto možnosť a rozmýšľal som o tom, že zostanem žiť na vidieku a budem sa venovať svojmu životu na vidieku."

„Bojovali sme s koronavírusom s mojou rodinou a mojou priateľkou. Pravdou je, že to bolo zlé kvôli strachu, že sa to prebudí. Vďaka Bohu sme sa dobre uzdravili a sme tu."

Prečítajte si aj

Hrdina nielen na ihrisku, ale aj v živote! Bezdomovec vyrozprával, ako ho Salah zachránil v deň zápasu s Arsenalom

Cavani v diskusii priznal, že prežíval veľké obdobie neistoty, keďže futbalové sezóny v celej Európe sa začali a on bol bez zmluvy. Uruguajčan vyjadril spokojnosť, že hoci to nejaký čas trvalo, napokon skončil na Old Trafforde.

„Je normálne, že do vašej mysle začne prenikať úzkosť. Ligy odštartovali a samozrejme som chcel mať tím."

„Som toho názoru, že veci v živote prichádzajú vtedy, keď majú prísť. Niekedy, bez ohľadu na to, ako veľmi niečo chcete, sa to nemusí stať a nedeje sa to."

„Bolo tam veľa neistoty a úzkosti. Dni začali plynúť a ja som videl svoju rodinu, priateľov a všetkých, ktorú chcú vidieť, kam idem hrať. Sme tu, spokojní s rozhodnutím a teraz si chcem obliecť dres," dodal uznávaný kanonier.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Dos de Punta

Diskusia

Podobné články