Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Panika pred odletom do Anglicka, Dúbravka mal podozrenie na Covid. A čo mu pred barážou prezradil írsky spoluhráč?

BRATISLAVA - Martin Dúbravka zažil kritickú situáciu tesne pred odletom do Anglicka - podozrenie na Covid! A čo mu prezradil írsky spoluhráč pred barážou?
Zdroj: 35521
Zdieľajte:

Martin Dúbravka pre zranenie členka nestihol úvod sezóny. Chýba Newcastle United v Premier League a tiež trénerovi Pavlovi Hapalovi v reprezentácii.

Po tom, čo vynechal septembrový dvojzápas s Českom a Izraelom v Lige národov je isté, že nepomôže slovenskému tímu ani v októbrovej baráži o Euro proti Írsku.

Panika pred odletom, Dúbravka mal podozrenie na Covid

Navyše slovenský brankár nedávno ochorel, mal podozrenie na Covid-19 a kvôli tomu sa oneskoril jeho odlet do Anglicka.

„Vrátil som sa pred týždňom. Pôvodne som mal ísť o tri dni skôr, ale mal som podozrenie, že mám COVID-19. Ráno v deň odletu som dostal horúčku, počas dňa sa to zhoršovalo. Naozaj som sa cítil strašne. Našťastie, bola to nejaká iná viróza, z ktorej som sa za dva dni dostal. Test na Slovensku a aj následne po prílete do Anglicka nepotvrdil prítomnosť koronavírusu v mojom tele, oba boli s negatívnym výsledkom," prezradil Dúbravka pre šport.sk.

Prečítajte si aj

Po absencii Dúbravku ďalšia zlá správa pre Hapala pred kľúčovým zápasom s Írskom

Aj Íri sú v prestavbe a nie príliš zohratí

Dúbravka sa o nadchádzajúcom barážovom súboji rozprával s klubovým spoluhráčom z Newcastlu Ciaranom Clarkom.

„Čo sa týka zápasu, som presvedčený, že to bude vyrovnané. Klubový spoluhráč Ciaran Clark, ktorý však pravdepodobne tiež nebude k dispozícii národnému tímu, mi hovoril, že aj Íri prechádzajú obmenou kádra. Nie sú teda príliš zohratí. Verím, že v náš prospech bude hrať fakt, že sme doma a nemusíme nikam cestovať. Dúfam, že v tomto zápase potiahnu naše opory a že budeme fyzicky lepšie pripravení, než sme boli pred súbojom s Českom. Aj keď viacerí írski hráči nastupujú v Premier League, som presvedčený, že kvalita je na našej strane. Potrebujeme vyťažiť z toho, že sme dobrá partia. Aj chalani z predchádzajúcej generácie potrebovali určitý čas, než sa zohrali. V kádri máme veľký potenciál, len to musíme potvrdiť na ihrisku."

Faktom je, že ani Írsko nezažíva najlepšie obdobie. Nevyhralo šesť súťažných medzištátnych zápasov. Chuť víťazstva neokúsilo rok a štvrť. Naposledy sa tešilo v júni 2019, keď v kvalifikácii na Euro doma porazilo Gibraltar 2:0.

V septembrovom dvojzápase Ligy národov Íri remizovali v Bulharsku 1:1 a prehrali doma s Fínskom 0:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články