Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúca kritika na Martina Dúbravku! Žiadny hráč nemohol za toľko gólov, spravil viac chýb ako De Gea

LONDÝN - Ostrejšiu kritiku Martin Dúbravka od svojho príchodu do Anglicka snáď ešte nedostal!
Zdroj: 35806
Zdieľajte:

Martin Dúbravka si za dva roky v anglickej Premier League vytvoril skvelé meno. Stal sa stabilnou jednotkou v bránke Newcastle United. V tejto sezóne je ôsmy v počte vychytaných núl, na konte ich má 11.

Napriek tomu sa stal terčom tvrdej kritiky, ktorá sa objavila na portáli nothingbutnew­castle.com.

Autor článku kritizuje slovenského brankára za množstvo chýb a pochvaľuje si posilnenie brankárskeho postu "strák", aby Dúbravka cítil väčší tlak na svoju pozíciu.

Nedávno sa do Newcastle vrátil odchovanec Mark Gillespie. Talianske Calciomercato nedávno prinieslo informáciu, že by "straky" chceli získať aj Paula Lópeza z AS Rím, ktorého cena je zhruba 30 miliónov EUR.

Prečítajte si aj

Čaká Dúbravku neľútostný boj o post jednotky? Jedna posila už prišla, ďalšia 30-miliónová v pláne

Dúbravka spravil viac kiksov ako de Gea

Ale späť k spomínanej kritike na adresu Dúbravku.

„Možno by bolo kruté tvrdiť, že jeho výkony sa dramaticky zhoršili, pretože v uplynulom období sa objavili aj nejaké skvelé zákroky, najmä v dueli, v ktorom sme nezaslúžene vyhrali 2:0 nad Sheffieldom United. Tento triumf si vyžiadal Dúbravkov kolosálny výkon. Ale v iných prípadoch stratil svoju obvyklú ostrosť a Magpies to stálo body,“ uvádza portál nothingbutnew­castle.com.

„Žiadny iný hráč nespravil tak veľa kiksov, ktoré viedli ku gólom, ako Dúbravka. Na konte ich má päť, ešte o dva viac ako médiami dlhodobo ohováraný David de Gea. Gólman Manchestru pritom zasahoval v sezóne o 15-krát viac ako Dúbravka,“ pokračuje "náklad" na adresu slovenského reprezentanta.

„Newcastle preto zareagoval najlepšie ako mohol. Do klubu priviedol Marka Gillespieho, chlapca, ktorý v Newcastli vyrástol. Hádam bude pre Dúbravku varovaním, že nie je nenahraditeľnou jednotkou v klube. Naďalej je našou prvou voľbou, ale tlak, ktorý prichádza, by mu mal pomôcť pri predchádzaní chybám, ktorých sa nedávno dopustil,“ dodáva autor článku na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nothingbutnew­castle.com

Diskusia

Podobné články