Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lampard reaguje na hororový debut nového kapitána Thiaga Silvu v Chelsea

LONDÝN - Frank Lampard reaguje na hororový debut obrancu Thiaga Silvu v drese FC Chelsea
Zdroj: 36701
Zdieľajte:

Thiago Silva má za sebou hororový debut v drese FC Chelsea. V sobotňajšom stretnutí na pôde WBA prehrávali Blues 0:3 po polčase. Ukázali veľký charakter a bojovnosť, dokázali získať aspoň bod po trojgólovom uragáne v druhej 45-minútovke.

Thiago Silva debutoval hrubou chybou

Brazílsky obranca dostal kapitánsku pásku, no zažil popoludnie, na ktoré by najradšej zabudol. V 25. minúte po jeho hrubej chybe strelil Robinson svoj druhý gól v stretnutí.

Obrana Chelsea, ktorej novým lídrom mal byť práve Thiago Silva, pôsobila ako na hlinených nohách.

Tréner Frank Lampard sa však po stretnutí novej predsezónnej posily zastal a verí, že ešte na Stamford Bridge ukáže, čo sa v ňom ukrýva.

„Thiago Silva bude pre nás fantastický. Vo svojej kariére bol neuveriteľný a absolútne sa na neho nebudem pozerať," hovoril pre BBC Match of the Day.

„Môžem hovoriť o chybách, boli jasné a som ohľadom toho otvorený. Ale nie je nič na Thiaga, som si istý, že sa postaví a povie, že to bola chyba."

Prečítajte si aj

V ďalšom zápase lavička! Lampard prehovoril po brutálnom kikse Kepu

„Ale okrem toho, myslím, že bol vo svojej hre bezchybný. Bol to jeho prvý zápas v Premier League. Dostaneme od neho omnoho viac a hlavne keď bude v lepšej kondícii a rovnako celý tím."

Chelsea v lete mohutne posilnila a štyri body z úvodných troch zápasov v Premier League určite nie sú tým, čo sa očakávalo od Blues.

„Boli to tri defenzívne chyby pri troch góloch. Skórovali z troch striel na bránu, čo nám to veľmi sťažilo."

„Mimo toho sme kontrolovali hru. Mali sme nejaké šance a otázka bola, koľko charakteru ukážeme v druhom polčase. Vždy som mal pocit, že to dokážeme, no sú to stratené dva body."

Po zrýchlení hry sme boli nebezpečnejší

„V našej hre chýbala naliehavosť. Dokážeme si prihrávať rýchlejšie, pohyb lopty bol v prvom polčase pomalý. Keď sme ju začali posúvať rýchlejšie, boli sme nebezpečnejší," analyzoval tréner Lampard sobotňajší zápas.

Lampard po katastrofálnom prvom polčase spravil dve zmeny. Do hry prišli Azpilicueta a Hudson-Odoi. Práve druhý menovaný znižoval na 2:3.

„Žiadalo si to nejaké zmeny, obaja hráči, ktorí prišli, ich spravili. Boli aj pozitíva v našom výkone."

„Ale bol by som hlúpy, keby som povedal, že môžeme spraviť tri chyby, dať si horu na výstup a byť s tým šťastný," dodal.

Highlighty zápasu WBA - Chelsea (chyba Thiaga Silvu v čase 0:47)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BBC Match of the Day

Diskusia

Podobné články