Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V ďalšom zápase lavička! Lampard prehovoril po brutálnom kikse Kepu

LONDÝN - Lampard prehovoril po brutálnom kikse Kepu v šlágri s Liverpoolom - lavička!
Zdroj: 36611
Zdieľajte:

Brankár Chelsea Kepa Arrizabalaga spravil v nedeľňajšom šlágri anglickej Premier League proti FC Liverpool brutálnu chybu, keď pri rozohrávke v pokutovom území prihral presne na nohu napádajúceho Sadia Maného a ten svojim druhým gólom v zápase zvyšoval na 2:0 pre Reds.

Kepa je za svoje výkony na Stamford Bridge pravidelne kritizovaný už od svojho príchodu. Aj pri predošlom víťazstve v Brightone spravil chybu pri góle Leandra Trossarda.

V letnom prestupovom období sa intenzívne špekulovalo o tom, že by mal Chelsea opustiť. The Blues počas leta mohutne zbrojili a ako ich najväčšia slabina sa javí práve brána. No podľa posledných správ je len otázka času, kedy dôjde k podpísaniu Edouarda Mendyho z Rennes.

Prečítajte si aj

Werner prezradil, prečo odmietol Liverpool a odhalil svoj cieľ: Chcem sa dostať na úroveň Maného, Salaha a Firmina

Bola to jasná chyba, v stredu len na lavičke

„Mojou prácou ako manažéra je pokúsiť sa dodať Kepovi sebavedomie," hovoril tréner Frank Lampard po zápase pre Sky Sports. „Bola to jasná chyba a Kepa to akceptuje."

Lampard potvrdil, že Kepa bude v stredajšom stretnutí Carabao Cupu proti Barnsley sedieť len na lavičke náhradníkov a priestor dostane Willy Caballero. Kouč Chelsea ale dodal, že to bolo plánované dopredu a nemá to nič spoločné s chybou Kepu v zápase s Liverpoolom.

„Môžem povedať, že Willy Caballero bude hrať a taký bol vždy môj pocit, že bude hrať v tomto zápase ešte pred dneškom."

„Kepa je náš hráč a je jasné, že teraz má dva zápasy, v ktorých urobil chybu. Dnes to bola jasná chyba a s Brightonom to bola tiež chyba."

„Musíme naďalej pracovať, také je pravidlo futbalu. Hráči potrebujú podporu, najmä odo mňa. Dávam ju všetkým hráčom."

„Kepa musí pokračovať v práci, nikto sa nesnaží robiť vo futbale chyby, je to podstata hry. Musíte byť silní, stále ísť ďalej a tak to je," dodal Lampard.

Po hrubých zaváhaniach v úvode sezóny a s plánovaným príchodom brankára Edouarda Mendyho na Stamford Bridge to má Kepa pravdepodobne zrátané.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články