Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obrovský záujem v zahraničí o slovenského mladíka! V Holandsku si ho poistili dlhodobým kontraktom

GRONINGEN - O mladého slovenského hráča obrovský záujem v zahraničí! V Holandsku si ho poistili novým dlhodobým kontraktom
Zdroj: 34225
Zdieľajte:

Osemnásťročný slovenský stredopoliar Tomáš Suslov preukazuje už v mladom veku obrovský potenciál. V Groningene v dvoch zápasoch strelil jeden gól (skóroval hneď v prvom zápase) a v klube sa rozhodli poistiť si ho novou 5-ročnou zmluvou s vylepšenými podmienkami.

O Suslova obrovský záujem, päťročná "poistka"

Technický riaditeľ Groningenu Mark-Jan Fledderus potvrdil, že klub novou zmluvou reagoval aj na zvyšujúci sa záujem o Suslova z iných klubov.

Prečítajte si aj

Agresivitou a drzosťou vytláča domácich. Slovenský supertalent sa bude učiť od Robbena

„Tomáš ukázal za krátky čas, odkedy prišiel do Groningenu, pozoruhodný a rýchly progres, počas ktorého tiež ukázal zaujímavé kvality. Je hráčom, ktorý má skvelý herný prehľad, rozumie si s loptou a má čuch na góly. Je temperamentný a ak túto vlastnosť dokáže využiť správnym spôsobom vo svojej hre, prinesie to ďalšie plusy,“ uviedol Fledderus pre oficiálny klubový web fcgroningen.nl.

„Je presvedčený o svojich kvalitách a to sme aj my. Preto sme naozaj radi, že sme sa dohodli na dlhšej spolupráci, pretože v súvislosti s jeho talentom evidujeme neustály záujem z domácej i zahraničnej scény,“ priznal technický riaditeľ klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fcgroningen.nl

Diskusia

Podobné články