Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi sa v emotívnom príspevku rozlúčil so Suárezom a nezabudol poriadne naložiť Barcelone

BARCELONA - Messi sa s kamarátom Luisom Suárezom rozlúčil aj emotívnym príspevkom na sociálnej sieti a verejne naložil Barcelone
Zdroj: 36679
Zdieľajte:

Lionel Messi chcel opustiť Nou Camp, no nepodarilo sa. Napokon zostal a chce odohrať posledný rok svojej zmluvy. Je však zrejmé, že zlá krv zostala.

Barcelone poriadne naložil v rozlúčkovom príspevku na Instagrame s kamarátom Luisom Suárezom. Ten opúšťa Barcelonu po šiestich rokoch, pretože tréner Ronald Koeman s ním nepočíta.

Uruguajčan sa dohodol s konkurenčným Atléticom Madrid.

Messiho emotívny príspevok na rozlúčku so Suárezom

„Dnes som vošiel do šatne a skutočne mi to svitlo. Bude to tak náročné nepokračovať v zdieľaní každého dňa na ihrisku aj mimo neho. Budeš nám tak veľmi chýbať," vyznal sa Messi zo svojich pocitov po odchode Suáreza.

Prečítajte si aj

VIDEO Chémia medzi Messim a Coutinhom dáva Barcelone nádej na lepšie zajtrajšky. Gól Argentínčana zdvíhal zo sedačiek!

„Strávili sme spolu veľa rokov, veľa obedov a veľa večerí. Zažili sme toľko vecí, na ktoré nikdy nezabudneme, všetok čas, ktorý sme spolu strávili."

„Bude čudné vidieť ťa v inom drese a ešte viac, keď sa proti tebe postavím na ihrisku. Zaslúžil si si rozlúčku, ktorá zodpovedala tomu, kým si. Jedným z najdôležitejších hráčov v histórii klubu. Niekto, kto dosiahol vynikajúce veci z hľadiska tímového aj individuálneho."

„Nezaslúžil si si, aby ťa vyhodili ako to oni spravili. Ale pravdou je, že v tomto období ma už nič neprekvapuje," dodal sklamaný Messi.

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas... Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Leo Messi

Diskusia

Podobné články