Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Andy Cole zdôvodnil, prečo sa Man Utd nedarí prilákať hviezdy ako Liverpoolu či Man City

MANCHESTER - Andy Cole z hráčskeho pohľadu zdôvodnil, prečo má Man Utd problém prilákať hviezdy ako Liverpool či Man City
Zdroj: 36649
Zdieľajte:

10 dní zostáva do konca prestupového obdobia. Manchester United sa stále snaží nájsť kvalitné posily na pravú stranu útoku, ľavú stranu obrany a do stredu obrany.

"Červeným diablom" sa v prestupovom období nedarí a fanúšikovia začínajú byť nervózni. Bývalý kanonier Man Utd Andy Cole z pohľadu hráča rozobral dôvody, prečo sa United nedarí privádzať špičkové posily ako napríklad Liverpoolu či Manchesteru City.

Prečo sa Man Utd nedarí prilákať hviezdy? Toto je dôvod podľa Andyho Colea

„Keď Manchester United dominoval, všetci najlepší hráči chceli prísť do Man United. A chceli prísť z nejakého dôvodu, pretože mali príležitosť vyhrávať a o tom to je," hovoril Cole pre goal.com.

„Ak nebudete mať príležitosť vyhrávať, nebudete hovoriť, že idete do Man United, ak majú o vás záujem Liverpool a Man City. Namiesto toho pôjdete do jedného z týchto klubov, kde môžete vyhrávať."

Prečítajte si aj

Tottenham včera rokoval v Miláne o Škriniarovi - toto je maximum, čo je ochotný zaplatiť

Andy Cole upozorňuje na ťažkú pozíciu, v ktorej sa nachádza tréner "červených diablov" Ole Gunnar Solskjaer.

„To je pre Oleho v súčasnosti najťažšie, hovoriť: Myslím si, že by si mal podpísať v Manchesteri United namiesto Man City či Liverpoolu, pretože tu budeme budovať ešte dva či tri roky a potom by sme o dva či tri roky mohli vyhrať ligu. Pre mňa, ak by som bol hráč, rozmýšľal by som - Mám dva alebo tri roky?"

„Alebo chcem začať vyhrávať teraz. Presvedčiť hráčov na vrchole ich kariéry, aby vstúpili do klubu, ktorého projekt bude trvať dva alebo tri roky, na to musíte byť veľmi dobrým obchodníkom."

Nedávno o trápení Man Utd na prestupovom trhu prehovoril aj samotný tréner Solskjaer, ktorý hovoril o obmedzenom výbere hráčov, ktorí klub má.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články