Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia Man Utd požadujú odstúpenie Eda Woodwarda po tom, čo Rio Ferdinand odhalil brutálny príbeh jeho prepustenia

MANCHESTER - Fanúšikovia Manchesteru United sú poriadne zúriví a volajú po odstúpení Eda Woodwarda po tom, čo Rio Ferdinand odhalil, ako sa s ním zaobchádzalo
Zdroj: 35979
Zdieľajte:

Bývalý anglický reprezentačný obranca Rio Ferdinand sa zaradil medzi klubové legendy Manchesteru United. Na Old Trafforde odohral 12 rokov, vyhral šesťkrát titul v Premier League a získal aj trofej v Lige majstrov.

V roku 2014 prišiel jeho prekvapivý odchod z klubu, čo pripisuje na vrub šéfovi Manchesteru United Edovi Woodwardovi.

Fanúšikovia Man Utd zúria po tom, čo Ferdinand odhalil príbeh o jeho konci

Rio Ferdinand v The High Performance Podcast vyrozprával príbeh, ako sa zrodil jeho odchod z Old Traffordu, ktorým šokoval mnohých fanúšikov Man Utd.

„Pred posledným dňom sezóny za normálnych okolností vieš, či dostaneš nový kontrakt alebo nie."

„Niekto by mal normálne prísť za tebou, riaditeľ Ed Woodward, aby ti povedal: Nedáme ti novú zmluvu alebo Vieme, že nepodpíšeme, tak si hľadaj nové pôsobisko. Nebolo ani jedno z toho."

„V posledný deň sezóny sme hrali so Southamptonom. Zápas skončil a prichádzam do šatne."

Prečítajte si aj

Nekompromisný verdikt bývalého kapitána: Manchester Utd s touto stopérskou dvojicou nemôže vyhrať titul!

„Riaditelia vždy prichádzajú do šatne potriasť hráčom rukami - Bobby Charlton a Ed Woodward."

„Ešte som mal kopačky na nohách, keď si Ed po zápase sadol vedľa mňa a hovorí: Počuj, neobnovíme ti zmluvu. Ďakujeme za tvoje služby pre klub. Si voľný a môžeš rokovať s inými klubmi."

„Zaskočilo ma to: Wau, toto je spôsob, akým sa to končí? Mohli ste mi dať aspoň predtým vedieť, aby som sa aspoň trochu rozlúčil s fanúšikmi. Bol som otupený."

„Pretože to bolo tak neskoro v sezóne, myslel som, že tu bude pre mňa nejaká pozícia, či už hrať alebo trénovať, pretože určite by mi to povedali predtým."

„Ale nikdy sa tak nestalo. Len som mal pocit, že by som si zaslúžil rozlúčiť sa s fanúšikmi, ľuďmi v klube,... Nedali mi na to čas. Aby som bol úprimný, chvíľu som bol zatrpknutý," priznáva otvorene Rio Ferdinand.

„To je to, čo ma naozaj prinútilo začať premýšľať o tom, že toto miesto nefunguje správne. Najlepší tím na svete by to takto nemal robiť."

Fanúšikovia po tom, ako Rio Ferdinand prezradil príbeh o svojom prekvapujúcom konci na Old Trafforde, začali zúriť a žiadať odstúpenie Eda Woodwarda z funkcie.

Od jeho nástupu do funkcie v roku 2012 Manchester United upadá a získal len jediný titul v Premier League.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The High Performance Podcast

Diskusia

Podobné články