Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lekár, ktorý operoval zomierajúceho Šurala spomínal na osudný zásah: Je to ako nočná mora!

ISTANBUL - Neurochirurg Amir Mansur Mukaddem spomínal na osudnú noc, keď operoval zomierajúceho Josefa Šurala. Je to nočná mora!
Zdroj: 35112
Zdieľajte:

Pondelok 29. apríla 2019 sa navždy zapísal do dejín českého futbalu čiernym písmom. Po tragickej havárii zahynul Josef Šural, ktorý v tom čase pôsobil v Turecku.

Nočná mora, spomína lekár, ktorý operoval Šurala

Šural sa vracal z nedeľňajšieho zápasu v Alanyi. Podľa miestnych médií mal vodič mikrospánok a to bola príčina tragickej udalosti. Okrem Šurala sa zranilo ďalších šesť hráčov.

Neurochirurg Amir Mansur Mukaddem bol lekár, ktorý dostal zomierajúceho Šurala do rúk a na operačnom stole bojoval o jeho život.

Prečítajte si aj

Dieťa s iným ani nie ROK od smrti manžela! Otec zosnulého Šurala posiela tvrdý odkaz neveste

„Operoval som Josefa Šurala, bolo to veľmi vážne a verte, že pre lekára je veľmi náročné vykonať operáciu, keď zistí, v akom kritickom stave je pacient,” spomínal lekár na smutný zážitok pre yenialanya.com.

„Zbožňoval som ho. Stretol som sa aj s jeho rodinou a veľmi som si prial, aby som ho mohol zachrániť. Operáciu som dokončil. To, že sa mi to nepodarilo, mám stále na mysli. Je to ako nočná mora,” dodal.

Šural podľa tureckých médií pri nehode vypadol cez otvorené dvere a mikrobus ho ešte 10 metrov ťahal, pričom hráč narážal o skaly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: yenialanya.com

Diskusia

Podobné články