Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dieťa s iným ani nie ROK od smrti manžela! Otec zosnulého Šurala posiela tvrdý odkaz neveste

PRAHA - Neuplynul ani rok od tragického úmrtia Josefa Šurala a jeho manželke Denise sa narodilo dieťa s kontroverzným podnikateľom. Šuralov otec jej posiela tvrdý odkaz!
Zdroj: 35110
Zdieľajte:

29. apríl 2019 sa do análov českého futbalu zapísal čiernym písmom. Pri autonehode tragicky zomrel vo veku 28 rokov Josef Šural, ktorý pôsobil v tureckom Alanyaspore.

Krátko po smrti manžela nový partner aj dieťa

Šural po sebe zanechal manželku Denisu a dve deti. Práve Denisa sa stala objektom pozornosti českých médií. Neuplynul ani rok od smrti manžela Josefa, keď porodila dieťa novému partnerovi - kontroverznému českému podnikateľovi Tomášovi Horáčkovi.

V praxi to znamená, že sa s ním začala stretávať len krátko po tragickej smrti manžela Josefa. To nedokáže pochopiť jeho otec Josef starší.

Prečítajte si aj

FOTO Mrazivý záber! Šuralova posledná fotka, zachytáva ho doslova pár minút pred osudnou nehodou

„O tom tehotenstva sme sa bohužiaľ dozvedeli až z médií, čo je veľmi smutné. Bol to pre mňa obrovský šok a jedno veľké sklamanie!," priznal bez servítky pre český portál expres.cz. V rodine je to zakázaná téma. „Radšej sa o tom nebavíme. Všetci sme z toho tak nejako v šoku,“ dodáva.

Minimálny kontakt s vnúčatami, poburujúce výroky

To však nie je jediná vec, ktorá ho trápi. Posťažoval sa tiež na minimálny kontakt s vnúčatami.

„Videli sme sa s nimi veľmi málo. Myslím, že babička, Pepova matka, dokonca vôbec. Dúfam, že sa to snáď do budúcnosti zlepší," zaželal si Šural starší.

V neposlednom rade sa futbalistov otec nedokáže stotožniť s výrokmi, ktoré do médií dal Denisin nový partner.

„Niektoré jeho výroky ma naozaj nadvihli. Najskôr sa nám pochválil tým, že Pepíka vôbec nepoznal, a potom si ho dovolí očierňovať tým, že po sebe zanechal dlhy. To je nehoráznosť. Pepa bol naopak veľmi zodpovedný a toto si teda nezaslúži!," dodáva rozhorčený otec.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: expres.cz

Diskusia

Podobné články