Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovenský reprezentant takmer katom Dunajskej Stredy! Dych berúci záverečný obrat

DUNAJSKÁ STREDA - Slovenský reprezentant takmer katom Dunajskej Stredy. Jeho hrdinský výkon ale znegoval famózny záverečný obrat domácich
Zdroj: 36574
Zdieľajte:

FC DAC 1904 Dunajská Streda v 2. predkole kvalifikácie Európskej ligy porazil na domácom trávniku po obrovskej dráme český Jablonec 5:3 po predĺžení.

Slovenský reprezentant v službách Jablonca Ivan Schranz bol takmer katom slovenského tímu - strelil dva góly a výrazne sa pričinil na tom, že jeho tím v samotnom závere vyhrával 3:2.

No Dunajská Streda v závere predviedla fantastický víťazný obrat. Ion Nicolaescu v 85. minúte vyrovnal a v predĺžení v 96. minúte poslal svoj tím do vedenia 4:3. V 114. minúte Eric Davies pečatil konečné skóre na 5:3.

Prečítajte si aj

Slovan končí po fatálnom zlyhaní! Gól v posledných sekundách predĺženia a zbabraný záver rozstrelu

Hodnotenie zápasu očami trénera Dunajskej Stredy Bernda Storcka (zdroj: dac1904.sk)

„Gratulujem hráčom za dnešnú fantastickú hru, výkon, víťazstvo. Odohrali sme fyzicky veľmi náročný duel, v ktorom sme sa snažili hrať náš typický futbal, no Jablonec nás prekvapil. Hral tvrdo, ale fér. Pre mladých hráčov to bol trochu nepríjemný zápas. Od začiatku sme bojovali, išli sme za gólom a dokázali sme ho aj streliť. Odviedli sme dobrú prácu, no súper potom vyrovnal po smolnom „ping-pong góle“. Neskôr hostia strelili aj druhý gól po nedorozumení v našej obrane. Musím dať ešte jeden kompliment, pretože znovu sme sa vrátili do hry. Snažili sme sa vyrovnať, podarilo sa nám to. Znovu prišla smolná penalta a či mala byť alebo nie, zistím až po vzhliadnutí videa. Bojovali sme ďalej, vyrovnali sme, Ramirez dokonca pri brvne mohol rozhodnúť, no aj keď sme išli do predĺženia, tak som vedel, že to zvládneme. Videl som, že si veríme, že chceme vyhrať, a že sme na tom lepšie aj fyzicky. Po výkone v nadstavenom čase sme už vyhrali zaslúžene. Tešíme sa, že sme prepísali históriu klubu prvým postupom do 3. predkola, kde nás už čaká veľmi ťažký rakúsky súper. Najprv si musíme vychutnať víťazstvo, potom nás čaká Senica a až potom sa začneme sústreďovať na LASK Linz.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: dac1904.sk

Diskusia

Podobné články