Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ak Slováci nezvládnu zápas s Írskom, Hapal pravdepodobne skončí, naznačil šéf SFZ

BRATISLAVA - Slováci budú hrať proti Írsku nielen o úspech v baráži o postup na EURO, ale aj o zotrvanie trénera Hapala. Naznačil to šéf SFZ Ján Kováčik
Zdroj: 36307
Zdieľajte:

Slovensko sklamalo v úvodnom dvojzápase Ligy národov. Po mizernom výkone prehralo v derby s Českom 1:3 a v závere stratilo v Izraeli tesné vedenie a len remizovalo 1:1.

Prejavila sa špecifickosť situácie, keďže viacerí chlapci nemohli reprezentovať, navyše niekoľkým nezačala sezóna a nemali zápasovú prax. No na to sa vyhovárať nedá.

Slováci budú hrať nielen o EURO, ale aj o budúcnosť Hapala

Máme pred sebou kľúčový zápas s Írskom v baráži o postup na EURO a zdá sa, že v ňom budeme bojovať nielen o úspech, ale aj o zotrvanie trénera Pavla Hapala na reprezentačnej lavičke. Vyplýva to z vyjadrení prezidenta SFZ Jána Kováčika v rozhovore pre šport.sk.

Prečítajte si aj

Hancko má rovnaký problém ako Nadal, priletel za ním doktor, ktorý liečil tenistu: Ubíja ma to!

„Pavel Hapal je natoľko inteligentný, že nepotrebuje žiadne ultimáta. Vie, aký má cieľ a dokedy má zmluvu. Pokiaľ ho nenaplní, potom sa tým budeme zaoberať. Teraz na to nie je dôvod a nemyslím si, že by to veci pomohlo."

„Ak cieľ, ktorý sme si sami stanovili nebude naplnený, tak logicky potom sa tým budeme musieť zaoberať," priznal Kováčik.

„Rozhodnutie však nie je len na mne. Mojou úlohou je predkladať návrhy výkonnému výboru SFZ na rozhodnutie, čím si nechcem robiť alibi. Máme funkčný a rokmi overený systém, ktorý uplatníme aj pri hodnotení tohto kvalifikačného cyklu," dodal.

Slovenskú reprezentáciu čaká domáci súboj s Írskom 8. októbra. Zostáva len veriť, že sa náš tím predstaví v čo možno najsilnejšom zložení. Pretože ako dvojzápas s Českom a Izraelom ukázal, hráči z druhého sledu ešte nie sú pripravení podávať konkurencieschopné výkony na vrcholnej medzinárodnej úrovni.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články