Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bale chce do Tottenhamu, potvrdil jeho agent. Spolu s ním mieri k Spurs aj ďalšia hviezda Realu Madrid

LONDÝN - Gareth Bale sa chce vrátiť do Tottenhamu, potvrdil jeho agent. A spolu s ním mieri k Spurs aj ďalšia hviezda Realu Madrid
Zdroj: 36543
Zdieľajte:

Tottenham je blízko podpísania Garetha Balea, ktorý sa vráti do klubu po siedmich rokoch. S Realom Madrid má uzavrieť zmluvu o hosťovaní vo výške 20 miliónov libier.

Bale sa chce vrátiť, potvrdil jeho agent

The Sun priniesol informácie o tom, že manažment Tottenhamu horúčkovito plánoval ponuku pre Real, aby získal waleskú hviezdu na hosťovanie do konca sezóny.

Jonathan Barnett, agent Garetha Balea, potvrdil, že hráč sa chce vrátiť do Tottenhamu: „Gareth stále miluje Spurs. Rozprávali sme sa. Je to miesto, kam chce ísť."

Bale odišiel z Tottenhamu do Realu v roku 2013 za vtedy rekordných 100 miliónov eur. Pod trénerom Zidanom ale nemá miesto v zostave a celú sezónu presedel na lavičke.

Bale obvinil predstaviteľov Realu Madrid, že vlani v lete zablokovali jeho prestup do Číny doslova v hodine dvanástej.

Tottenham prehral v úvodnom súboji novej sezóny Premier League s Evertonom 0:1. José Mourinho vyjadril túžbu získať posilu do ofenzívy a zmierniť tak tlak na Harryho Kanea.

Prečítajte si aj

Real Madrid už vymazal Balea, toto je jasný dôkaz jeho odchodu! Bijú sa o neho dva tímy z Anglicka

Aj Manchester United mal záujem o angažovanie Garetha Balea, nakoľko snahy o angažovanie Jadona Sancha neprinášali vytúžený efekt.

Potenciálnych záujemcov o Balea odrádzal astronomický plat 650 tisíc libier týždenne. No Real Madrid sa rozhodol ponechať si 50 % platových nákladov a okamžite sa Bale stal atraktívnejším na trhu.

Baleov kontrakt s Realom vyprší v roku 2022. V drese "bieleho baletu" získal štyri trofeje v Lige majstrov.

Bale pomohol Walesu k dvom víťazstvám v Lige národov proti Fínsku a Bulharsku.

Spurs stále splácajú svoj nový štadión, ktorý stál 1 miliardu libier. Preto bola ich aktivita na letnom prestupovom trhu obmedzená. Získali len dvoch hráčov za 15 miliónov libier - stredopoliara Pierra-Emila Hojbjerga a obrancu Matta Dohertyho. Zadarmo ako voľný hráč prišiel brankár Joe Hart.

Okrem Balea aj Sergio Reguilon

The Sun informuje, že Tottenham je blízko toho, aby "ukradol" Manchesteru United nielen Garetha Balea, ale aj Sergia Reguilona. Ten je v Madride nadbytočný a minulý týždeň zástupcovia "červených diablov" rokovali o jeho príchode za 20 miliónov libier.

No United nesúhlasili s klauzulou o možnosti spätného odkúpenia. A tak sú Spurs blízko k podpisu Reguilona na trvalý prestup. Sergio Reguilon má za sebou výbornú sezónu, na hosťovaní v FC Sevilla sa mu podarilo získať trofej v Európskej lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články