Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United sa blíži k podpisu obrancu Realu Madrid

MANCHESTER - Man Utd chcel vystužiť obranu Milanom Škriniarom. Preorientoval sa však iným smerom a blíži sa k podpisu obrancu Realu Madrid
Zdroj: 36531
Zdieľajte:

Jedným z cieľov Manchesteru United v letnom prestupovom období je získať posilu do zadných radov. Hovorilo sa o záujme o slovenského reprezentanta Milana Škriniara. O toho sa teraz najintenzívnejšie zaujíma PSG, ktorý potrebuje zaplátať dieru po Thiagovi Silvovi.

Man Utd sa blíži k podpisu Sergia Reguilóna

No na Old Trafforde presmerovali svoju pozornosť iným smerom. "Červení diabli" sa blížia k podpisu so španielsky zadákom Sergiom Reguilónom. Rokovania naberajú na intenzite.

United ho chcú kúpiť bez viazanosti na Real Madrid, ktorého je kmeňovým hráčom. Španielsky šampión však chce klauzulu, podľa ktorej by po roku či dvoch mal možnosť spätného odkúpenia hráča. Informuje o tom Marca.

Prečítajte si aj

Hráč Realu Madrid zvažuje mega ponuku z Kataru! Klub ho nechá odísť, ak bude chcieť

Cena je stále vo vzduchu, bude závisieť od toho, na akých podmienkach transferu sa obe strany napokon dohodnú. Očakáva sa však, že prestup Reguilóna vyjde United na zhruba 25 miliónov eur.

Reguilón urobil výborný dojem počas svojho hosťovania v FC Sevilla, s týmto tímom získal nedávno trofej za víťazstvo v Európskej lige.

Samotní Andalúzania mali veľký záujem na tom, aby si Reguilóna udržali. Po tom, čo zistili, že to nebude možné, zamerali svoju pozornosť na Marcosa Acunu zo Sportingu Lisabon.

Je zrejmé, že keby sa Reguilón vrátil do Realu, v konkurencii Marcela a Ferlanda Mendyho by nedostal minúty, po ktorých túži.

Reguilón by sa na Old Trafforde mohol stretnúť s krajanmi Davidom de Geom a Juanom Matom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články