Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cavani sa ponúka Barcelone, počas posledných týždňov volal na Nou Camp dvakrát

BARCELONA - Cavani vyvoláva na Nou Camp, chce sa stať hráčom Barcelony
Zdroj: 35153
Zdieľajte:

FC Barcelona hľadá nového útočníka. Edinson Cavani hľadá nový tím.

Oba problémy by mohol vyriešiť jeden podpis. Taká je vízia uruguajského útočníka, ktorý skončil v PSG.

Cavani sa ponúka Barcelona, volal dvakrát za posledné týždne

Nie je tajomstvom, že Barcelona neráta viac s Cavaniho krajanom Luisom Suárezom, o ktorého služby sa zaujíma Juventus. Portál sport.es informuje, že Cavani ponúka svoje služby Barcelone a v posledných týždňoch mal klub kontaktovať dvakrát.

Prečítajte si aj

Barcelona žiada super-agenta Jorge Mendesa o pomoc v snahe o získanie Lautara Martineza

Technický sekretariát Barcelony ponuku preštudoval, ale odložil ju s tým, že Cavani nebol a ani nie je medzi prioritami. Aspoň dnes.

Barcelona chce prioritne získať Lautara Martíneza z Interu Miláno. Tento transfer ale viazne. Cavani vycítil príležitosť a ponúka Barcelone, že by bol "premosťujúcim" riešením - kým sa Barcelone nepodarí získať Lautara.

Z ekonomického hľadiska by pre Barcelonu bolo pozitívne, že Cavani by prišiel zadarmo ako voľný hráč. Okrem toho by bol jeho plat výrazne nižší, než aký má Luis Suárez.

Cavani sa zdal byť blízko prestupu do Atlética Madrid, ale obe strany sa vzájomne nedokázali dohodnúť. To isté sa neskôr stalo aj s Benficou Lisabon. Útočník je stále bez klubu a do zatvorenia prestupového okna už zostáva len niečo viac ako dva týždne. Začína mu tiecť do topánok?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.es

Diskusia

Podobné články