Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG pripravilo pre Škriniara kráľovskú zmluvu! Inter však za neho pýta takýto balík

MILÁNO - V Paríži čakajú Milana Škriniara kráľovské podmienky - takúto zmluvu mu ponúka PSG. No Inter za Slováka pýta takýto balík
Zdroj: 36521
Zdieľajte:

Inter Miláno chce za slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara od PSG minimálne 60 miliónov eur. Informuje o tom sobotňajšie papierové vydanie milánskych novín il Giorno.

V článku sa píše o tom, že 25-ročný slovenský obranca mal problém adaptovať sa na systém Antonia Conteho s troma obrancami.

PSG ponúka Škriniarovi kráľovské podmienky

PSG má záujem o angažovanie Škriniara, ktorým chce zaplátať dieru po brazílskom stopérovi Thiagovi Silvovi, ktorý prestúpil ako voľný hráč do Chelsea Londýn.

PSG má podľa spomínaného zdroja pripravenú pre Škriniara doslova kráľovskú zmluvu - päť rokov s ročným platom 6 miliónov eur.

To je dvakrát vyšší plat, aký má Škriniar podľa platného kontraktu s Interom Miláno, ktorý má do roku 2023.

Prečítajte si aj

Pre trénera som bol vzduch, mamička s kočíkom predo mnou utiekla na druhú stranu ulice

Finalista Ligy majstrov však potrebuje zaplatiť 60 miliónov eur, ak si chce zabezpečiť Škriniarove služby.

Inter má v pláne investovať potenciálne získané prostriedky za predaj Škriniara do N´Gola Kantého z Chelsea, ktorý má hodnotu okolo 50 miliónov eur.

Škriniar v závere uplynulej sezóny stratil miesto v základe Antonia Conteho. Dovedna odohral 42 zápasov vo všetkých súťažiach. Nazbieral 3 399 minút, dve gólové asistencie a pomohol Nerazzurri k 12 čistým kontám.

Milan Škriniar nedávno s priateľkou informovali na sociálnych sieťach, že sa v najbližších týždňoch stanú prvýkrát rodičmi. Škriniar radostnú správu oznamoval s popisom "Nová etapa začína" a možno začne jeho nová etapa aj vo futbalovom živote.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: il Giorno

Diskusia

Podobné články