Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

10 najdrahších náhradníkov v anglickej Premier League: Kto za vysedávanie na lavičke berie najviac?

BRATISLAVA - Kto za vysedávanie na lavičke v Anglicku berie najväčší plat? 10 najdrahších náhradníkov v Premier League
Zdroj: 36456
Zdieľajte:

Niektoré hviezdy anglickej Premier League zarábajú toľko peňazí, koľko by bežný človek za svoj život ani nestihol minúť. A niektorí hráči zarábajú takéto peniaze aj vysedávaním na lavičke náhradníkov.

Toto je top 10 najdrahších náhradníkov Premier League podľa týždenných platov v sezóne 2019-20:

Sergio Romero - 77 tisíc eur

V Manchesteri United je dvojkou Davida de Geu. V Európskej lige či pohárových zápasoch zanechal síce dobrý dojem, no 77 tisíc eur týždenne pre brankára, ktorý v sezóne Premier League nenastúpil ani na minútu je skutočne veľká "pálka".

Joe Hart - 50 tisíc eur

33-ročný bývalý gólman Manchester City si dobre zarobil vysedávaním na lavičke v Burnley. Nedávno podpísal zmluvu s Tottenhamom, no s konkurentom v osobe Huga Llorisa bude mať veľmi ťažkú pozíciu presadiť sa.

Prečítajte si aj

203 miliónov EUR za 5 hráčov! Akadémia Realu Madrid zarába parádne peniaze

Jose Izquierdo - 50 tisíc eur

Kolumbijský ľavý bek v službách Brightonu utrpel v máji 2019 vážne zranenie kolena, ktoré ho vyradilo z hry až do minulého mesiaca. Bral 50 tisíc eur týždenne, napriek tomu, že namiesto behania na ihrisku ležal na lekárskom stole.

Artur Boruc - 44 tisíc eur

Poľský brankár zohrieval lavičku Bournemouthu. Napriek tomu dostával 44 tisíc eur týždenne, aby robil náhradníka novému brankárovi Sheffieldu Utd. Aaronovi Ramsdaleovi.

Ben Gibson - 44 tisíc eur

Pod trénerom Seanom Dycheom neodchytal v minulej sezóne ani minútu. No 44 tisíc eur týždenne bolo pre neho určite dostatočnou náplasťou za absentujúcu zápasovú minutáž.

Cuco Martina - 38 tisíc eur

Málo známy tridsaťročný obranca v minulej sezóne trikrát zasadol na lavičku Evertonu. No každý týždeň mu "cinklo" na účte 38 tisíc eur. Tomu sa povie "easy money"!

John Ruddy - 38 tisíc eur

Brankárska dvojka tímu Wolves zistila, že Rui Patricio je v tíme vďaka svojim výkonom nedotknuteľný. No napriek tomu nemusel banovať, bral 38 tisíc eur za týždeň.

Henri Saivet - 38 tisíc eur

Kto?? Nevieme. Od decembra 2017, keď skóroval proti West Hamu tento Senegalčan ešte ani nebol v kádri Newcastlu. Plat mu však chýbajúce zápasové vyťaženie asi nahrádza...

Heurelho Gomes - 38 tisíc eur

Bývalý brankár Watfordu je aktuálne bez klubu. Hľadanie nového angažmánu však asi nebude tak stresujúce, keď sa pozrieme na jeho zárobok z minulej sezóny.

Lee Grant - 33 tisíc eur

Brankár "červených diablov" od príchodu zo Stoke v roku 2018 chytal za Man Utd len dvakrát, no nikdy nie v Premier League. Za pozíciu trojky v United bral 33 tisíc eur. A teraz po de Geovi, Hendersonovi a Romerovi bude dokonca s týmto platom v hierarchii United až štvrtým brankárom!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články