Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ako Foden a Greenwood dostali islandské krásky na hotel napriek prísnym opatreniam? Tajomstvo prezradené!

LONDÝN - Ako sa mladým anglickým hviezdam podarilo dostať islandské krásky na hotel napriek prísnym bezpečnostným opatreniam? Tajomstvo vyplávalo na povrch
Zdroj: 36407
Zdieľajte:

Anglicko vstúpilo do Ligy národov víťazstvom na Islande 1:0. Tento zápas si dvojica mladých hviezd Phil Foden (Manchester City) a Mason Greenwood (Manchester United) bude pamätať asi navždy.

Mladíci sa rozhodli užiť si spoločné chvíle s dvoma islandskými kráskami. S jednou z nich si mal Greenwood písať už niekoľko dní pred cestou na Island.

Napriek prísnym bezpečnostným opatreniam v hoteli, v ktorom bola anglická reprezentácia ubytovaná, mladíkom sa podarilo dostať dievčatá na hotel.

Podplatili zamestnanca hotela

Ako je to možné?

Phil Foden a Mason Greenwood podplatili chlapa pracujúceho v hoteli, aby im pomohol dievčatá prepašovať na izby napriek prísnym bezpečnostným opatreniam v súvislosti s Covid-19 zakazujúcim návštevy. Informáciu priniesol britský The Sun.

Išlo o modelku Nadiu Sif Lindal Gunnarsdottir (20) a jej sesternicu Laru Clausen (19).

Dievčatá zverejnili na internete niekoľko záberov z izby s Fodenom a Greenwoodom vrátane fotky Fodena s napoly stiahnutými slipami.

Prečítajte si aj

Dôkaz, že Faerčania Slovan podviedli! "Nakazený" fyzioterapeut nemá protilátky na Covid

„Boli veľmi odhodlaní stretnúť sa so ženami a potrebovali pomoc od zamestnanca, ktorý dostal veľmi štedrú odmenu," tvrdí The Sun s odvolaním sa na svoj zdroj.

„Bola menšia bezpečnosť ako zvyčajne, pretože fanúšikovia nemohli na štadión a hráči to využili."

„Tréner bol na verejnosti mierny, ale bol z nich absolútne zúrivý. Môžu očakávať, že sa nedostanú do najbližších niekoľkých zostáv."

Fyzioterapeut zachránil Anglicko pred kontumáciou

Iný zdroj The Sun tvrdí, že fyzioterapeut zabránil stretnutiu Fodena s Greenwoodom s ostatnými členmi výpravy a tak nebol zápas Anglicka v Dánsku v ohrození.

„Keby raňajkovali s chlapcami, mohlo to viesť k zrušeniu zápasu v Dánsku."

Foden a Greenwood boli vyradení z tímu a prišli tak o šancu zahrať si v Dánsku. Stretnutie skončilo bezgólovou remízou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články