Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenský futbalista sa zastal Kozáka a Kmotríkovi riadne naložil: Šašo, ktorý vie o futbale veľké H....!

BRATISLAVA - Poriadne naložil Kmotríkovi slovenský futbalista pôsobiaci v Poľsku, ktorý sa zastáva odvolaného trénera Kozáka
Zdroj: 36170
Zdieľajte:

Aktuálne rezonuje v slovenskom futbale nielen reprezentačné trápenie, ale aj šokujúce odvolanie trénera ŠK Slovan Jána Kozáka mladšieho.

Ten zasadol na lavičku belasých len vlani a hneď priviedol klub k zisku slovenského double.

Napriek tomu, že výsledkovo Slovan nezačal sezónu najhoršie (postúpil v pohári, v lige je druhý, štart v pohárovej Európe má pred sebou) Kozák na lavičke nečakane skončil.

Prišlo tak po pohárovom zápase v Beluši, ktorý Slovan po utrápenom výkone vyhral 2:0. V závere zápasu mali domáci možnosť vyrovnať z penalty, ktorú ale nedokázali premeniť.

Po tomto momente mala vzniknúť medzi Kmotríkom a Kozákom hádka. Po nej Kozák odišiel z lavičky a zápas dopozeral opodiaľ. Ďalší konflikt mal vzniknúť medzi trénerom a generálnym riaditeľom na ceste z ihriska do šatní.

Prečítajte si aj

Čo predchádzalo koncu Kozáka na lavičke Slovana? Hádka s Kmotríkom na ihrisku aj pri odchode do šatne

Dlhšie sme zvažovali tento krok

Po stretnutí Kmotrík oznámil koniec Kozáka na lavičke Slovana. Zdôvodnil to na oficiálnom klubovom webe skslovan.com

„Dlhšie sme zvažovali tento krok. Posledné zápasy boli z pohľadu nášho herného prejavu veľmi zlé a slabé, nevideli sme očakávané zlepšenie. Naopak, mužstvo v poslednom období stagnovalo. Slovan sa stále musí zlepšovať, čo sa však v tomto prípade nedialo. Máme pred sebou najdôležitejšiu fázu v rámci európskych pohárov, na ktorú musíme byť čo najlepšie pripravení, a po posledných zápasoch sme presvedčení, že mužstvo potrebuje nový impulz. Poslednou kvapkou bol včerajší výkon v pohári, ktorý nemôžeme nazvať inak než blamážou."

Na odvolanie trénera Jána Kozáka ml. a situáciu okolo toho reagoval na sociálnej sieti Instagram slovenský futbalista Filip Lesniak pôsobiaci v Poľsku. Kmotríka vo svojom vyjadrení vonkoncom nešetril.

„´Dlhšie sme zvažovali tento krok´, hlavne, že minulý mesiac ste podpisovali novú zmluvu... (emotikon s rukou zakrývajúcou tvár). Takto to vyzerá, keď klub riadi jeden (emotikon šaša), ktorý vie o futbale veľké (emotikon exkrementu)."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: instagram Filip Lesniak, skslovan.com

Diskusia

Podobné články