Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škandál! Bývalú hviezdu Barcelony a City vyhodili z charitatívneho zápasu, spoluhráčom sa z TOHTO obracal žalúdok

LONDÝN - Bývalú hviezdu Barcelony či Man City vyhodili pred charitatívnym zápasom za nechutnosti, po ktorých sa jeho spoluhráčom a spoluhráčkam obracal žalúdok
Zdroj: 18133
Zdieľajte:

Bývalé eso Barcelony či Manchesteru City Yaya Touré bol vyhodený pred víkendovým charitatívnym zápasov v rámci eventu Soccer Aid pod záštitou organizácie UNICEF po tom, čo ponúkal sexuálne pracovníčky svojim spoluhráčom.

Yaya Touré ponúkal spoločníčky spoluhráčom

37-ročný bývalý futbalista sa pochválil, že môže priviesť 19 dievčat do päťhviezdičkového hotela v Cheshire.

V súkromnej skupine na WhatsAppe tiež zverejnil pornografické video, na ktorom je nahá žena vo vani.

Vyvolalo to obrovské zhrozenie jeho spoluhráčov, medzi ktorými figurovalo aj niekoľko žien a známych osobností.

Vyzvali šéfov Soccer Aid a ITV, aby z turnaja, ktorý sa každoročne koná na podporu detskej charity UNICEF, stiahli Yayu Tourého.

Yaya Touré, ktorý má tri deti s manželkou Ginou, správy vymazal a ospravedlnil sa.

„Všetci v Soccer Aid boli znechutení správami Yayu. Pre jeho tím World XI existuje skupina na WhatsApp a všetci v nej chatovali," hovoril insider z okolia akcie pre britský The Sun.

Prečítajte si aj

70 tisíc EUR za 5 hodín! Unikol účet Harryho Maguirea a jeho partie zo žúrky v Grécku

„Bez upozornenia zverejnil video nahej ženy vo vani."

„Správal sa chlípne a bolo to veľmi nevhodné."

„Ďalej uviedol, že môže zavolať 19 žien ako je tá z videa, aby prišli na hotel potešiť tých, ktorí hrajú zápas."

„Bolo to absolútne hanebné a spôsobilo to obrovské znepokojenie niektorým ľuďom, ku ktorým sa dostala táto správa."

„Soccer Aid je charitatívny zápas a má zbierať peniaze pre deti. Takže mať jedného z hráčov, najmä takého, ktoré je považovaný za profesionála, je také správanie a hrubé návrhy opovrhnutia hodným."

Pobúrení spoluhráči žiadali jeho odchod

Poriadne nazúrený mal byť aj brankár David James. Bol jedným z tých, ktorí dali hlasno najavo svoju nespokojnosť so správaním Yayu Tourého a žiadali jeho vyradenie z akcie.

„Tieto správy obracali žalúdky ženám aj mužom."

„Atmosféra v oboch tímoch bola dobrá a nálada bola skvelá. Tieto správy ju zhoršili."

Po tom, čo boli šéfovia UNICEF a ITV informovaní o obsahu správ, ktoré Yaya Touré posiela, bolo mu povedané, aby ich vymazal a ospravedlnil sa všetkým, ktorí ich dostali.

„O pár minút boli správy vymazané a Yaya dostal od šéfov svoje. Opakovane sa im ospravedlňoval a povedal, že je mu úprimne ľúto, čo poslal tým, ktorí sú v skupine."

„Nie na každého to však zapôsobilo a je ťažké posunúť sa cez to ďalej. Mnohým to pripadalo nesprávne. A ospravedlnenie to len tak nezruší."

„Pri raňajkách v piatok ráno sa každý rozprával len o tom. Nebol nijaký smiech a nikto si ani prinajmenšom nemyslel, že išlo o žart."

„Všetci, ktorí sa prihlásili do programu Soccer Aid, sú tam s jediným cieľom - získať peniaze pre UNICEF. Toto vrhlo na udalosť tieň."

Popoludní potom Yaya Touré povedal, že je pre neho správna vec odstúpiť.

Hlúpy nápad

Druhý zdroj The Sun podieľajúci sa na organizácii charitatívneho zápasu uviedol, že pre prísne opatrenia proti Covid-19 sa úmysel Yayu Tourého zdá obzvlášť hlúpy.

„V hoteli, v ktorom sú tímy ubytované, platia prísne pravidlá pre dištancovanie sa od spoločnosti, takže Yayov návrh pre spoluhráčov by sa nikdy nemohol uskutočniť."

„Hotel je blokovaný výhradne pre tímy a všetkých, ktorí na zápase pracujú a tú tu stanovené pravidlá. Ľudia nemôžu len tak prichádzať a odchádzať."

„Yaya konal neuveriteľne hlúpo a teraz platí cenu za svoju hlúposť."

Vlani tento charitatívny event zarobil pre UNICEF 6,7 milióna libier. Finančné prostriedky vyzbierané tento rok budú použité na pomoc deťom v boji s koronavírusom po celom svete.

Prvýkrát v histórii sa zápas Soccer Aid odohrá za zatvorenými dverami, bez divákov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články