Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Alexis Sánchez po prvom tréningu v Man Utd žiadal manažéra o zrušenie kontraktu: Toto je dôvod!

MANCHESTER - Alexis Sánchez otvorene priznal, že po prvom tréningu v Manchesteri United chcel odísť a žiadal manažéra o zrušenie kontraktu. Aký bol dôvod?
Zdroj: 26862
Zdieľajte:

Alexis Sánchez prestúpil v januári 2018 z Arsenalu Londýn do Manchesteru United. Na Old Trafforde sa trápil až dokým nebol vlani poslaný na hosťovanie do Interu Miláno. V Auguste sa obe strany dohodli na trvalom prestupe.

31-ročný Chilan o zlej skúsenosti z Old Traffordu prehovoril vo videu na svojom Instagrame. Priznal, že od začiatku vedel, že si pôsobenie v drese "červených diablov" neužije a hovoril o chýbajúcej tímovej súdržnosti.

Alexis Sánchez chcel z Man Utd odísť po prvom tréningu

„Po mojom prvom tréningu som si uvedomil veľa vecí. Prišiel som domov a pýtal som sa rodiny aj môjho manažéra, či môžem zrušiť kontrakt a vrátiť sa do Arsenalu. Niečo mi tam nesedelo, ale už som podpísal."

„Mesiace plynuli, no stále som sa cítil rovnako. V tom čase sme neboli jednotní ako tím."

Prečítajte si aj

Messi dostal od Barcelony novú ponuku. Dnes sa očakáva kľúčové rokovanie a čo stojí za zmenou jeho postoja?

„Novinári o vás hovorili tiež bez vášho vedomia a bolelo to. Bývalí hráči tiež rozprávali a vôbec netušili, čo sa deje vnútri klubu. A ublížili mi."

„Hráč závisí aj od vnútorného prostredia, od toho, že potrebujeme byť rodinou. No neboli sme a prejavilo sa to na ihrisku. Ak musel byť niekto kritizovaný, kritizovali mňa."

„Mám sebakritiku a mal som hrať lepšie. Ale vždy ma kritizovali, aj keď som hral len pár minút," sťažoval sa Alexis Sánchez.

Alexis Sánchez odohral za Manchester United dovedna 45 zápasov. Strelil v nich 5 gólov a nazbieral 9 asistencií. Málo v porovnaní s 80 gólmi v 166 zápasoch za Arsenal.

V uplynulej ligovej sezóne Serie A v drese Nerazzurri strelil štyri góly a pridal osem asistencií. Bol najlepším nahrávačom Interu Miláno.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Alexis Sánchez

Diskusia

Podobné články