Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hamšík aj jeho tím sa rozbiehajú! Strelil gól po krásnej akcii

PEKING - Marek Hamšík a jeho tím sa rozbiehajú. Slovenský reprezentačný kapitán strelil gól po krásnej akcii
Zdroj: 35720
Zdieľajte:

Tím Mareka Hamšíka Dalian Pro nevstúpil do novej sezóny čínskej Superligy dobre. Zverenci Rafu Beníteza nevyhrali ani jeden z úvodných siedmich zápasov. Vyťažili z nich len tri body za remízy.

No v posledných dvoch zápasoch Hamšík a spol. dokázali bodovať naplno. Dokonca v oboch prípadoch zvíťazili bez inkasovaného gólu. Po tesnej výhre proti Shandongu Luneng 1:0 vo štvrtok zvíťazil Dalian aj proti Henanu Jianyie - tentoraz vysoko 4:0.

Marek Hamšík k tomuto triumfu prispel gólom. V 30. minúte zvyšoval na 2:0 po krásnej akcii. Jeden z jeho spoluhráčov zachytil rozohrávku súpera v strede ihriska. Okamžite naštartoval rýchly protiútok, parádnou prihrávkou pomedzi brániacich protihráčov našiel Salomona Rondóna, ten posunul spätnou prihrávkou Hamšíkovi a slovenský kapitán bez problémov zakončil do odkrytej bránky.

Prečítajte si aj

Veľká nepríjemnosť pre Slovensko! Na Izrael pravdepodobne nebudeme mať hráčov

Dalian sa konečne rozbehol, vyťažil solídnych 7 bodov z posledných 3 vystúpení. A do výbornej formy sa dostáva aj samotný kapitán tímu Marek Hamšík. V posledných 4 zápasoch strelil dva góly a pridal jednu asistenciu.

Hamšík chýba v slovenskej reprezentácii pripravujúcej sa na dvojzápas v Lige národov proti Česku a Izraelu, z dôvodu opatrení a situácie v súvislosti s pandémiou koronavírusu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články