Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Legendárny Gerrard sa prihlásil o služby slovenského reprezentanta

GLASGOW - Bol by to splnený sen mnohých hráčov, spojiť svoje sily s legendárnym Stevenom Gerrardom. Ten prejavil záujem o slovenského reprezentanta!
Zdroj: 33832
Zdieľajte:

Patrik Hrošovský len vlani v lete prestúpil do belgického Genku. No stratil dôveru trénera Hannesa Wolfa. Slovenský reprezentant nezapadá do jeho trojčlenného systému v strede poľa a tak sa v novej sezóne belgickej ligy nedostal ani medzi náhradníkov.

Napriek tomu, že neodohral ešte ani minútu, dostal sa do nominácie trénera Pavla Hapala na dvojzápas v Lige národov proti Česku a Izraelu.

Slavia ani Sparta to nebudú

Hrošovský, resp. jeho zástupcovia, v súčasnosti riešia, čo ďalej. V hre sú najmä dve alternatívy.

V českých médiách sa spomínal návrat Hrošovského do Česka. Záujem mali mať slávne pražské kluby Sparta a Slavia. Podľa informácií portálu isport.cz to však nie je pravda. V Sparte meno Hrošovského ani nepadlo a jeho príchod nebol témou. V Slavii tento transfer nezmietli hneď zo stola, no požadované 4 milióny eur sú pre vedenie klubu priveľa.

Prečítajte si aj

Zápas Slovensko - Česko v ohrození! Koronavírus v českom tíme, Slavia zvažuje stiahnutie svojich hráčov

Veľký záujem o Hrošovského má Rangers

Ako informuje isport.cz, najnovšie sa o služby Hrošovského prihlásil slávny škótsky Glasgow Rangers. Zaujímavá adresa, najmä vzhľadom k tomu, že na lavičke Rangers stojí ikona FC Liverpoolu Steven Gerrard a spojiť sily s takouto legendou je snom mnohých hráčov.

Podľa zdroja isport.cz majú Rangers záujem o ročné hosťovanie s ročnou opciou. To sa ale príliš nepozdáva vedeniu Genku, ktoré o hosťovaní nechce ani počuť a chce predať slovenského reprezentanta za 4 milióny eur. Ani s výškou prestupovej čiastky v Glasgowe nie sú stotožnení.

„Rangers majú o Patrika veľký záujem," potvrdil pre isport.cz zdroj z okolia hráča.

Uvidíme, či obe strany napokon dokážu nájsť k sebe cestu a dohodnúť sa.

Je tu však aj možnosť zotrvania Hrošovského v Genku. Ten zo 4 zápasov v novej ligovej sezóne vyhral len jeden, na konte má len 5 bodov a v tabuľke je až na 10. pozícii. Ak to takto bude pokračovať ďalej, pozícia trénera Wolfa bude v ohrození. Po zmene trénera by sa Hrošovský eventuálne mohol vrátiť do základnej zostavy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články