Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Courtois je fit, chytať by mal už v piatok

Brankár futbalistov londýnskej FC Chelsea Thibaut Courtois je po strete s krídelníkom Arsenalu Alexisom Sanchezom zdravotne v poriadku a nečaká ho žiadna dlhšia pauza.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Mladý Belgičan utrpel v nedeľňajšom londýnskom derby úder do hlavy, keď ho stehnom zasiahol padajúci Čilan. Otraseného 22-ročného Belgičana musel následne vystriedať český veterán Petr Čech.

"Thibaut sa ešte počas zápasu s Arsenalom podrobil vyšetreniu, lekárske testy nepreukázali žiadne zranenie hlavy. Výsledkom stretu so Sanchezom bola iba tržná rana na uchu. Nečaká ho žiadna pauza, v najbližších dňoch by sa mal hlásiť na zraze belgickej reprezentácie," píše sa vo vyhlásení FC Chelsea na oficiálnom klubovom webe.

V Anglicku platia od novej sezóny prísnejšie pravidlá v súvislosti so zraneniami brankárov. Do platnosti vstúpili potom, ako v uplynulej sezóne odpadol po predchádzajúcom strete s útočníkom súpera brankár Tottenhamu Hugo Lloris.

"Ďakujem za všetky správy, vaša podpora ma veľmi teší. Už sa cítim lepšie. Skvelý triumf nad Arsenalom včera," napísal Courtois na sociálnej sieti Twitter.

Chelsea v londýnskom derby triumfovala nad Arsenalom 2:0 a upevnila si prvé miesto v tabuľke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články