Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Xavi: Toto je momentálne najlepší stredopoliar sveta! Je na inej úrovni ako ostatní, tvrdí

MANCHESTER - Xavi odhalil, kto je podľa neho aktuálne najlepší stredopoliar na svete. Je na inej úrovni ako ostatní, tvrdí
Zdroj: 4060
Zdieľajte:

Kevin de Bruyne je podľa Xaviho aktuálne najlepším stredopoliarom sveta. Hviezda Manchesteru City prišla z Wolfsburgu v roku 2015. V 222 zápasoch za Citizens strelil 57 gólov a nazbieral 89 asistencií.

Kevin de Bruyne najlepší stredopoliar podľa Xaviho

„Kevin de Bruyne z Manchesteru City sa mi zdá na inej úrovni, brutálnej, je schopný robiť rozdiel. Je najlepším stredopoliarom na svete a relatívne mladý," vyhlásil tréner katarského tímu Al Sadd pre Qatar Airways.

Prečítajte si aj

Messi prestal byť Messim, keď Xavi a Iniesta odišli z Barcelony

Virgil van Dijk najlepší obranca

Xavi dostal aj otázku na to, kto je podľa neho najlepším obrancom v Európe. Vybral si Virgila van Dijka z Liverpoolu.

„Vybral by som van Dijka z dôvodu jeho vodcovských schopností, fyzickej sily a dobrej technickej vyspelosti."

Xavi je označovaný ako budúci tréner Barcelony, no v Al Sadd má na ďalšiu sezónu platný kontrakt a netají, že život v Katare si naplno užíva.

„Príchod do tejto krajiny bolo jedno z najlepších rozhodnutí v mojom živote. Chcel by som zdôrazniť bezpečnosť, nie je tu kriminalita, silný zákon a pre rodinný život je to výnimočné. Ľudia sú tu veľmi úctiví. Kvalita života je mimoriadna. Moja žena je šťastná, narodili sa mi tu deti, môj tím je tiež v poriadku. Som šťastný."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Qatar Airways

Diskusia

Podobné články