Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Higuaín varuje Messiho pred odchodom do Anglicka: Obrancovia z teba vykopú dušu a rozhodcovia ti nič nedajú len tak!

MANCHESTER - Špekuluje sa o presune Lionela Messiho do Man City. No krajan Gonzalo Higuaín mu pred odchodom do Anglicka posiela dôrazné varovanie - vykopú tam z teba dušu!
Zdroj: 36228
Zdieľajte:

Lionel Messi chce odísť z Barcelony. Po nevydarenej sezóne bez zisku trofeje a hanebnej záverečnej prehre v štvrťfinále Ligy majstrov s Bayernom 2:8 sa rozhodol opustiť Nou Camp. Mal to oznámiť vedeniu klubu aj novému trénerovi Ronaldovi Koemanovi.

Ako možné destinácie argentínskej superhviezdy sa spomínajú Manchester City, Inter Miláno a PSG.

Higuaín varuje Messiho pred Anglickom

Krajan Gonzalo Higuaín, ktorý strávil polovicu sezóny 2018-19 v Chelsea Londýn, krajana varuje pred odchodom do Anglicka.

„Anglicko? Je to úplné iné ako v La Lige, mimoriadna náročná liga. Obrancovia z vás vykopú dušu, často vás zastavia skopnutím a v najčastejších prípadoch za to priamy kop nedostanete. Rozhodcovia vám nič nedajú len tak. Neviem, aký účinok by to malo na Messiho, či by bol ochotný takto trpieť… Ja som tam trpel a za šesť mesiacov som sa nedokázal adaptovať," prezradil Higuaín pre Fox Sports.

Prečítajte si aj

Naštvaný Luis Suárez: Nikto mi nepovedal, že sa chcú zaobísť bezo mňa! Zobral by aj rolu náhradníka

Veľmi nechce brániť a to sa v Anglicku nenosí

Varovanie Messimu posiela pred prípadným odchodom do Man City aj bývalý spoluhráč z Barcelony a niekdajší hráč Citizens Yaya Touré.

„Messiho štýl hry viacerým trénerom nevonia, pretože veľmi nechce brániť. V Anglicku od vás chcú, aby ste pracovali v útoku aj obrane a to nie je jednoduché," hovoril Touré pre španielsku Marcu.

No obnovenie spojenia s trénerom Pepom Guardiolom by mohlo tento problém z pohľadu Messiho vyriešiť.

„Guardiola by ho vedel zakomponovať do svojho tímu tak, aby mohol hrať svoju hru," myslí si Yaya Touré.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, Fox Sports

Diskusia

Podobné články