Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Banega si robil posmech z Conteho transplantovaných vlasov. Uvidíme sa po zápase, kričal mu tréner

KOLÍN - Antonio Conte vytočený do biela po tom, čo ho Ever Banega podpichol narážkou na transplantované vlasy. Uvidíme sa po zápase, kričal
Zdroj: 36222
Zdieľajte:

Antonio Conte prežil veľmi ťažkú sezónu na lavičke Interu Miláno. Titul v talianskej Serii A mu unikol o bod a tesne prišiel aj o trofej z Európskej ligy. Inter prehral vo finále s FC Sevilla 2:3.

Na nálade mu nepridal ani konflikt s Everom Banegom, ktorý si robil posmech z Conteho transplantovaných vlasov. „Pozrime sa, či je táto parochňa skutočná," mal začať hádku hráč Sevilly. Na čo mal Conte odvetiť: "Uvidíme sa po zápase".

Banega pri gestikulácii smerom ku trénerovi Interu ukazoval na hlavu.

51-ročný Conte po tom, ako prišiel o vlasy, podstúpil tri procedúry transplantácie vlasov. Po dvoch pokusoch v Taliansku sa rozhodol vycestovať do kanadského Vancouveru.

Prečítajte si aj

Hviezda Man Utd vystrájala na dovolenke v Grécku! Ožratý udrel policajta a to nie je všetko

Ďalším smutným hrdinom zápasu bol Romelu Lukaku. Ten v 5. minúte gólom z penalty poslal Nerazzurri do vedenia a skóroval v 11. zápase Európskej ligy v rade, no v 74. minúte po nožničkách Diega Carlosa putovala lopta od belgického útočníka do bránky a tento moment rozhodol o víťazovi Európskej ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články