Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan nejde na Faerské len na porážku! Polovica základu bude z "áčka"

BRATISLAVA - ŠK Slovan rozhodne nejde na Faerské s improvizovaným kádrom len na porážku. Polovica základnej zostavy bude zložné z "áčka"
Zdroj: 36170
Zdieľajte:

ŠK Slovan Bratislava sa dostal do náročnej situácie pred zápasom 1. predkola Ligy majstrov, ktorý odohrá na Faerských ostrovoch proti miestnemu majstrovi KÍ Klaksvík.

V Slovane sa začal šíriť koronavírus. Nakazený bol Vladimír Weiss mladší, ktorý zostal pochopiteľne doma. Výprava, ktorá odletela na sever Európy, mala byť zdravá. Po pristátí na mieste ale bol pozitívne testovaný na Covid-19 aj fyzioterapeut.

Miestne úrady dali Slovanu na výber - buď dvojtýždňová karanténa na mieste alebo odlet celej výpravy tým istým lietadlom späť domov.

Slovan sa obrátil na UEFA a zápas bol preložený na piatok s tým, že do hry môže slovenský majster poslať len nových hráčov, ktorí prejdú testovaním a priletia na Faerské ostrovy.

Ivan Kmotrík hovoril o tom, že miestne zdravotnícke úrady robia všetko pre to, aby sa zápas neodohral a ich tím kontumačne zvíťazil a postúpil do 2. predkola.

Prečítajte si aj

Šok pre Slovan! Zápas na Faerských ostrovoch môže odohrať len s rezervným tímom

Polovica základu bude z "áčka"

No Slovan chce zabojovať aj napriek nepriazni osudu. Na Faerské ostrovy priváža nový tím. Niektorí hráči sú z rezervného mužstva, no sú tam aj "áčkari", z ktorých by mohla byť poskladaná zhruba polovica základnej zostavy.

Ako informuje šport.sk, trénerom bude Szilárd Németh, ktorý pracuje ako asistent rezervného mužstva belasých.

Z "A-tímu" sa na Faerských ostrovoch predstavia podľa šport.sk napríklad brankár Michal Šulla, obrancovia Mitch Apau či Lucas Lovat, stredopoliari Erik Daniel s Dávidom Holmanom či útočník Dejan Dražič.

"B-tím" Slovana je na poslednej pozícii v 2. lige. Prehral všetky tri doterajšie zápasy s celkovým skóre 1:7.

No vzhľadom k tomu, že polovicu základnej zostavy môže Slovan poskladať z hráčov "áčka", nie je to určite bez šance.

Navyše vedenie Slovana sa stále snaží s kompetentnými rokovať o tom, aby mohli do zápasu nastúpiť po pretestovaní a negatívnom výsledku na Covid-19 aj hráči z pôvodnej výpravy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články