Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zemetrasenie v Barcelone po historickom debakli? Oznámime to budúci týždeň, vyhlásil prezident klubu

BARCELONA - Prehra, na ktorú Barcelona tak skoro nezabudne. Prezident klubu avizuje zmeny, pripravme sa na budúci týždeň
Zdroj: 36066
Zdieľajte:

Historický debakel utrpela FC Barcelona v štvrťfinále Ligy majstrov, keď na neutrálnej pôde v Lisabone prehrala s Bayernom Mníchov zahanbujúco 2:8.

Pre Kataláncov to znamená, že sezónu ukončia bez zisku čo i len jednej trofeje a pre klub aj fanúšikov je to obrovské sklamanie. Je jasné, že Barcelonu čaká poriadne zemetrasenie a avizuje to aj prezident klubu Bartomeu.

Od budúceho týždňa Barcelona začne oznamovať zmeny

„Bola to veľmi, veľmi ťažká noc. Chcem sa ospravedlniť fanúšikom Barcy za hráčov. Neboli sme klubom, ktorý reprezentujeme, ospravedlňujem sa," začal svoje pozápasové vyjadrenie pre Movistar+.

„Nejaké rozhodnutia sme už spravili a ďalšie spravíme počas najbližších niekoľko dní. Oznámenia budú prichádzať od budúceho týždňa, musíme robiť rozhodnutia s chladnou hlavou."

„Dnes je deň na zamyslenie. Bol to devastujúci výsledok. Gratulujem Bayernu, odohrali výborný zápas a zaslúžia si ísť do semifinále. "

Prečítajte si aj

VIDEO Totálne fiasko pre Barcelonu: Takúto prehru Katalánci dlho nezažili

Po vyhláseniach Bartomeua je zrejmé, že niekoľko ľudí sa bude z Nou Campu porúčať. Najočakávanejší je odchod trénera Quiqueho Setiéna, ktorého účinkovanie v Barcelone je totálny prepadák. Mnohí čakali, že dostane "kopačky" hneď po hanebnom konci v Lige majstrov.

„Radšej by som o trénerovi nehovoril nič. Mnoho rozhodnutí už bolo prijatých pred Ligou majstrov, ale dnes nie je ten deň, aby som o nich prehovoril."

Stolička sa trasie aj pod športovým riaditeľom klubu Ericom Abidalom.

Od budúceho týždňa všetky oči na Barcelonu. Ako avizuje prezident, oznámenia budú prichádzať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Movistar+

Diskusia

Podobné články