Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haraslín prezradil, ktorý hráč Serie A na neho spravil najlepší dojem

RÍM - Lukáš Haraslín odohral druhú polovicu sezóny v talianskej Serii A. Kto v hviezdnej súťaži spravil na neho najlepší dojem?
Zdroj: 32577
Zdieľajte:

Lukáš Haraslín začínal sezónu v Poľsku, druhú polovicu odohral v talianskej Serii A v drese Sassuola.

Vybojoval si nový trojročný kontrakt

V náročnej súťaži sa uchytil, tréner mu dával priestor a hosťovanie premenil v nový kontrakt.

„Som rád, že zmluva sa predĺži. Podpíšem ju v najbližších dňoch. Mala by znieť na tri roky. Sassuolo je veľmi dobrý klub, ktorý stavia na mladých hráčoch. Mám šancu sa v ňom presadiť. Určite neľutujem, že som v zime odišiel do Talianska. Teraz budem makať na tom, aby som dokázal, že patrím do kádra," vyhlásil pre Nový Čas.

Sassuolo obsadilo solídnu ôsmu pozíciu. Možno v klube zamrzí, že skončili na prvej pozícii pod pohárovou Európou. Po silnej päťke Juventus, Inter, Atalanta, Lazio a AS Ríma malo Sassuolo najlepší útok. Nastrieľalo 69 gólov v 38 zápasoch a fanúšikom sa ofenzívny herný prejav tímu páčil.

Prečítajte si aj

Predsa sa dočkáme jeho spojenia s Messim? Juventus ponúka Cristiana Ronalda Barcelone!

Cristiano Ronaldo zanechal najlepší dojem

V jednej z top európskych súťaží pôsobí množstvo hviezdnych hráčov a Haraslín dostal možnosť zmerať si s nimi sily. Ktorý z nich spravil na neho najväčší dojem?

„Na mňa zapôsobil najviac Cristiano Ronaldo, ktorý je od malička mojím idolom. Ale aj v Interi či v AC Miláno, Laziu Rím a iných kluboch hrajú zvučné mená. To, že nastupujem proti takým hviezdam, ma môže len posúvať vpred."

Lukáš Haraslín stihol streliť svoj premiérový gól v Serie A, ktorý mal obzvlášť veľkú cenu, keďže ním rozhodol o víťazstve 2:1 s Bolognou. Pripomenúť si ho môžete v čase 2:30.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články