Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestup v hodine dvanástej! Ďalší slovenský reprezentant do Serie A

SASSUOLO - V talianskej Serii A bude pôsobiť ďalší slovenský reprezentant. Prestup sa uskutočnil doslova v hodine dvanástej
Zdroj: 33824
Zdieľajte:

Slovenský reprezentant Lukáš Haraslín v posledných hodinách zimného prestupového obdobia zmenil dres. Z poľskej Lechie Gdansk prestúpil do talianskej Serie A, pôsobiť bude v Sassuole.

Haraslín sa vracia do Talianska

„Som rád, že som tam, kde som chcel byť. Vrátil som sa do Talianska. Tých skoro päť rokov v Poľsku bolo krásnych. Ďakujem spoluhráčom, funkcionárom, ako aj fanúšikom Lechie. Cez víkend ešte v drese Sassuola nenastúpim, no potom sa už zapojím do tréningového procesu môjho nového klubu. Budem makať, aby som sa čím skôr zapracoval do zostavy. Urobím všetko pre to, aby sa nám darilo, aby Sassuolo išlo v tabuľke vyššie,“ uviedol Haraslín pre web CSM Agency.

V minulosti pôsobil v Parme a tak talianske futbalové prostredie dôverne pozná. Za Gdansk odohral v aktuálnej sezóne pľskej ligy 18 zápasov s bilanciou dva góly a štyri asistencie.

Poliaci ho nechceli pustiť

„Lukáš prichádza do tímu Serie A na polročné hosťovanie s opciou na prestup s trojročnou zmluvou. Som veľmi rád, že vyšiel tento prestup. Boli to náročné rokovania, keďže Lechia Gdansk ho nechcela pustiť. Navyše, o Lukáša mali záujem viaceré tímy, napríklad aj Standard Liége. V piatok ráno sme pricestovali do Talianska z Turecka, kde bol Lukáš na sústredení s Lechiou. Po absolvovaní zdravotných testov sme dotiahli jeho presun do Sassuola. Mali sme náročný záver prestupového obdobia. Som rád, že za posledné tri dni sme zrealizovali tri prestupy: Roba Maka do Konyasporu, Filipa Oršulu do Dinama Tbilisi a dnes Lukáša Haraslína do Sassuolo,“ uviedol riaditeľ CSM Agency Juraj Vengloš.

Haraslín bude na jar so Sassuolom bojovať o záchranu v talianskej Serii A. Jeho nový tím je tretí nad pásmom zostupu s 8-bodovým náskokom pred Spalom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články