Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bale v Reale nehráva, napriek tomu nechce odísť. Dôvodom je pomsta!

MADRID - Gareth Bale vysedáva v Reale Madrid na lavičke, napriek tomu nechce z klubu odísť. Pravý dôvod jeho konania odhalil britský The Sun.
Zdroj: 35693
Zdieľajte:

Odmietol s klubom odcestovať na zápas Ligy majstrov proti Manchester City. Namiesto toho si radšej zahral golf.

Gareth Bale vysedáva v Reale Madrid na lavičke, napriek tomu sa usmieva od ucha k uchu. Užíva si golf aj pobyt na lavičke. Nedávno bol zachytený, ako si počas zápasu prekryl oči rúškom a pospal si.

Mnohí krútia nechápavo hlavou. Prečo to robí? Prečo takto mrhá svoj hviezdny talent? Prečo nechce prestúpiť inam, kde bude pravidelne hrávať?

Prečítajte si aj

Prestupová bomba tiká! Kľúčové rokovanie v Portugalsku, ktoré rozhodne o budúcnosti Ronalda

Bale z Realu odmieta odísť, dôvodom zablokovaný prestup do Číny

Blízky kamarát futbalistu prezradil pre The Sun pravý dôvod Baleovho rozhodnutia zostať v Reale až do konca platnej zmluvy, ktorá mu vyprší o dva roky.

„Nezabudol Realu, že mu zabránili prestúpiť do Číny. Je to veľmi odhodlaný charakter a je odhodlaný bojovať za svoje práva."

„Ak to má znamenať, že zostane v Reale nasledujúce dve sezóny a nedostane ani zápas, potom je odhodlaný urobiť to," tvrdí spomínaný zdroj.

„Presťahuje sa iba do klubu, o ktorom si myslí, že mu to bude vyhovovať a urobí tak iba vtedy, keď mu Real preukáže rešpekt, ktorý verí, že si zaslúži."

Gareth Bale zarába v Reale Madrid okolo 33 miliónov eur ročne vrátane bonusov.

Pred rokom Real takmer v hodine dvanástej zablokoval prestup Balea do čínskeho tímu Jiangsu Suning. Pre waleskú hviezdu išlo o životný "deal", v hre bol plat milión libier týždenne.

Ako sa zdá, doteraz sa cez to nepreniesol a Realu Madrid to nevie odpustiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články