Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 hráčov, ktorí môžu prekonať Neymarov prestupový rekord

BRATISLAVA - 3. augusta 2017 brazílsky útočník Neymar prestúpil z Barcelony do Paríža Saint-Germain za astronomických 222 miliónov eur. Mnohí si myslia, že túto prestupovú sumu už vo futbale nikto neprekoná.
Zdroj: 33838
Zdieľajte:

To, že bude Neymarov rekord už v najbližších rokoch pokorený, je ale reálne. A šancu prekonať ho má hneď niekoľko hráčov. My sme dnes vybrali päť najhorúcejších adeptov.

JADON SANCHO (Dortmund)

Aj keď sa cena šikovného anglického krídelníka podľa špekulácií pohybuje okolo hodnoty 120 miliónov, netreba zabúdať, že má stále ešte len 20 rokov. Pre porovnanie, Neymarov prestup z Brazílie v rovnakom veku stál Barcu o 30 miliónov menej. Keď sa teda bude Sanchovi naďalej dariť aspoň tak ako doteraz, môžeme očakávať, že sa jeho trhová cena zdvojnásobí.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD (Liverpool)

Môže obranca stáť cez 200 miliónov? Môže. Hlavne, keď ide o najlepšieho pravého beka na svete. Trent má 21 rokov a čo je najdôležitejšie, ofenzívny potenciál. Je schopný hrať aj ako záložník či dokonca krídelník, a keď bude túto črtu pod Kloppom rozvíjať, nepochybne môže napodobniť napríklad Garetha Balea a na trhu stáť stovky miliónov.

ERLING HAALAND (Dortmund)

V tomto zozname ide už o druhého hráča z Dortmundu. K senzácii okolo mladého Nóra veľa písať asi netreba, keďže všetci vidíme, čoho je aj v jednej z najlepších líg sveta schopný. Útočníci sú navyše najdrahšou pozíciou, a klinický zakončovateľ ako Haaland by sa hodil každému veľkoklubu.

ANSU FATI (Barcelona)

Je odvážne do zoznamu zaradiť hráča, ktorý má stále ešte len 17 rokov. Fati však už v tomto veku pravidelne štartuje za Áčko jedného z najväčších klubov na svete a nastupuje po boku velikánov ako Messi, Suarez či Griezmann, od ktorých sa veľa učí. Už o zopár rokov môže byť kľúčovým hráčom Blaugranas a jeho cenu si inak ako rádoch stámiliónov predstaviť nevieme.

Prečítajte si aj

Ako vyzerajú dresy pre novú sezónu? Ružový Real aj Barcelona, Juventus stavil na maskáče

KYLIAN MBAPPÉ (PSG)

Prekvapuje tu toto meno vôbec niekoho? Mbappé už teraz stojí viac ako 222 miliónov a vrchol kariéry má stále pred sebou. Žiadanejší futbalista na tejto planéte, s výnimkou Messiho, určite neexistuje. Rýchlonohý Francúz je spájaný s prestupom do Realu, Liverpoolu či Manchestru City, pričom vieme, že všetky tri tieto tímy by vyššie uvedenú sumu ponúknuť s radosťou mohli.

Aký máte na prestupový rekord názor vy? Myslíte, že existuje iný hráč, ktorý by ho mohol v najbližších rokoch pokoriť? Budeme radi, ak nám svoj názor napíšete do komentára na sociálnych sieťach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články