Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ako vyzerajú dresy pre novú sezónu? Ružový Real aj Barcelona, Juventus stavil na maskáče

BRATISLAVA - Mnohé kluby už stihli predstaviť dizajn dresov, ktoré budú používať v novej sezóne 2020/2021.
Zdroj: 35830
Zdieľajte:

Dnes vám s pomocou oficiálnych profilov klubov a leakov zo stránky footyheadlines prinášame veľký prehľad dresov najlepších európskych klubov.

PREMIER LEAGUE

Arsenal

Adidas sa pri tvorbe dresov pre severolondýnskych kanonierov poriadne vyhral. Abstraktné motívy sa nesú druhým, bielym aj tretím, tmavomodrým dresom. Pri domácom strihu stavili dizajnéri na klasiku:

Chelsea

Nový sponzor určite sám o sebe mení vzhľad dresov. Pre druhú aj tretiu sadu Chelsea navyše zvolila netradičné farby a za nás musíme povedať, že ide o trefu do čierneho:

Liverpool

Anglický majster je v tajení svojich dresov pravdepodobne najlepší zo všetkých klubov v Európe. S výnimkou domácej sady doteraz presne nevieme, ako budú strihy vyzerať, no farebné motívy by mali byť takéto:

Manchester City

Modrá strana Manchesteru svoje domáce kúsky predstavila minulý týždeň a tmavý hosťovský dres by mal byť oficiálne na predaj začiatkom augusta. Nás ale najviac zaujal výrazný tretí dres s tradičným severoanglickým vzorom:

Manchester United

United pri vydarených domácich aj hosťovských dresoch prakticky stavia na istotu. Výrazná je iba tretia sada, ktorá by mala byť v čierno-bielom tigrovanom dizajne:

LA LIGA

Atletico Madrid

Viac ako klasický domáci strih nás zaujal hosťujúci tmavomodrý dres s červeným prechodom a najmä tretí, neónovožltý kúsok, ktorý podľa nás patrí k najkrajším v Európe:

FC Barcelona

Katalánsky gigant už stihol domáci vzor predstaviť, nás však oveľa viac ohúrili čierne dresy pre hosťov a zaujímavé sú nepochybne aj tretie, ružovo-tyrkysové kúsky:

Real Madrid

Real patrí ku klubom, ktoré sú na nové dizajny ešte stále skúpe. S pomocou leakov z footyheadlines však vieme, že domáci dres si zachová klasickú, čisto bielu podobu. Druhý a tretí sa budú niesť v lososovom, resp. čierno-ružovom nádychu:

SERIE A

Juventus

Oživenia sa dočkal aj domáci dres talianskeho majstra, ktorý po novom obsahuje zlaté prvky. Vonku Juve stavilo na klasickú tmavomodrú a najkontroverznejšie sú asi tretie sady, ktoré na sebe majú "jesenný" motív, pripomínajúci skôr armádne maskovacie oblečenie:

Inter Miláno

Domáci aj vonkajší kúsok nám už predstavený bol. Tretie dresy by mali pripomínať tie zo sezóny 97/98, ktoré si všetci nepochybne spájame s legendárnym brazílskym Ronaldom:

BUNDESLIGA

Bayern Mníchov

Nemecký majster má domáci strih nápadne podobný tým z minulých rokov, príjemne pôsobiaci svetlosivo-oranžový vonkajší dizajn dresov a tretie sady, používané najmä pre pohárové zápasy, by mali taktiež byť vo farbách klubu:

Borussia Dortmund

Domáci kúsok nám klub už prostredníctvom svojich sociálnych sietí ukázal a ide o pravdepodobne najkrajší z trojice nových dizajnov. Vonku Dortmund opäť raz stavil na čiernu farbu a tretie dresy, používané, rovnako ako v prípade Bayernu, na pohárové zápasy, sa nesú v nádychu klasickej žltej:

LIGUE 1

PSG

Posledný klub, na ktorého dresy sa dnes pozrieme, si na strihoch častokrát dáva záležať a inak to nie je ani pri sade na nasledujúcu sezónu. Domáce a hosťovské dresy predstavené boli, a tie tretie z dielne Nike Jordan by mali byť bordovo-zlaté:

V diskusii na sociálnych sieťach nám nezabudnite povedať, ktorý dres sa vám páči najviac a ktorý najmenej. Ak sa vám článok páčil, budeme radi, keď ho zdieľate medzi svojich priateľov.

Prečítajte si aj

POWER RANKING: 10 najlepších tímov na svete (júl)
Zdieľajte:
Zdroj informácií: footyheadlines.com

Diskusia

Podobné články