Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Atalanty chýba z kuriózneho dôvodu: Zosypal sa, keď prichytil svoju ženu in flagranti!

BERGAMO - Atalantu prestrieľal do štvrťfinále Ligy majstrov, no hviezda Bergama na svoj životný zápas pravdepodobne nenastúpi. Dôvod je veľmi kuriózny
Zdroj: 24570
Zdieľajte:

Hviezda Atalanty Bergamo Josip Iličič zvažuje koniec futbalovej kariéry po tom, ako prichytil pri nevere svoju manželku Tinu Polovinu.

Iličič je na dne po prichytení ženy pri nevere

Iličič dostal od klubu voľno, aby mohol prekvapiť v Slovinsku svoju rodinu. Ženu pristihol in flagranti s iným mužom. Upadol do depresie, je úplne na dne a zvažuje koniec kariéry.

32-ročný Iličič je so svojou ženou od roku 2009. Majú spolu dve dcéry Sofiu a Victoriu. Typická "srdiečková" gólová oslava smerovala práve k milovanej Tine.

Oficiálne Iličič chýba Atalante z osobných dôvodov. Jeho zlé psychické rozpoloženie po odhalení nevery svojej ženy je tá pravá príčina.

Prečítajte si aj

Žreb rozhodol: V Lige majstrov sa dočkáme poriadnych šlágrov!

Iličič piatimi gólmi pomohol v osemfinále Ligy majstrov Atalante k postupu cez Valenciu. Na životný súboj, ktorým má byť štvrťfinále proti PSG, však pravdepodobne hrdina Bergama nenastúpi.

„Blížime sa ku dňu zápasu s PSG. S každým ďalším dňom je pre nás ťažšie získať Iličiča späť. Bolo by pre neho veľmi ťažké byť v Lisabone," vyhlásil tréner Gasperini pre Sky Sports Italia.

„Do marca to bola jeho sezóna. Pre nás to je ako keby Juventusu chýbal Dybala, Laziu Immobile a Interu Lukaku, dodal šéf lavičky Bergama.

Atalantu čaká štvrťfinále proti PSG 12. augusta. Francúzom bude chýbať hviezdny útočník Kylian Mbappé. Hrá sa na jeden víťazný zápas, na neutrálnej pôde v Lisabone. V prípade postupu by si Atalanta zahrala v semifinále s lepším z dvojice Atlético Madrid - RB Lipsko.

Absencia Iličiča bude pre Atalantu veľkou ranou. V tejto sezóne hral v životnej forme - v 34 súťažných zápasoch nastrieľal 21 gólov. S 15 presnými zásahmi bol 10. najlepším kanonierom v talianskej Serii A.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports Italia

Diskusia

Podobné články