Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo chcel do PSG, plány mu zmarila pandémia

PARÍŽ - Cristiano Ronaldo si chcel vyskúšať ďalšiu z TOP 5 európskych súťaží, no plány mu zmarila pandémia
Zdroj: 35791
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo sa chcel z Turína presťahovať do Paríža.

Cristiano Ronaldo chcel odísť do PSG

Thierry Marchand z France Football tvrdí, že hviezdny Portugalčan v drese "starej dámy" nie je úplne šťastný a chcel odísť do PSG.

Ronaldo túžil spojiť svoje majstrovské umenie s Kylianom Mbappém a Neymarom.

Do hry však vstúpila pandémia koronavírusu, ktorá celú situáciu poriadne zamotala a v podstate vystavila Ronaldovej túžbe stopku.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo sa za taliansky titul odmenil superluxusným tátošom. Vyrobili ich len 10 a stojí takmer 10 miliónov €!

Ronaldo pravdepodobne túži zanechať stopu vo všetkých elitných európskych súťažiach. Podarilo sa mu do v drese Man Utd v anglickej Premier League. Podarilo sa mu to v drese Realu Madrid v španielskej La Lige.

Aktuálne žiari aj vo veku 35 rokov v talianskej Serie A. Do poslednej chvíle bojoval o korunu kráľa strelcov, ktorú mu napokon vyfúkol Ciro Immobile z Lazia Rím (36 gólov). Ronaldo mal na konte 31 presných zásahov.

Výraznou mierou sa pričinil na tom, že Juventus získal opäť Scudetto, aj keď len s najtesnejším jednobodovým náskokom pred Interom Miláno.

Cristiano Ronaldo si chce v Turíne splniť veľký sen a to vyhrať s Juventusom Ligu majstrov. Taliansky majster má pred sebou domácu osemfinálovú odvetu s Lyonom. V prvom zápase vo Francúzsku prehral 0:1, takže musí zvíťaziť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: France Football

Diskusia

Podobné články