Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 futbalistov, ktorí zarábajú najviac na Instagrame. Prekvapia mená dvoch futbalových "dôchodcov"

BRATISLAVA - Pätica najlepšie zarábajúcich futbalistov na Instagrame.
Zdroj: 35791
Zdieľajte:

Najlepší svetoví futbalisti nezarábajú len z futbalových kontraktov, ale tiež majú obrovské príjmy z reklamy. Toto je 5 najlepšie zarábajúcich futbalistov na sociálnej sieti Instagram. Prekvapením je, že sú medzi nimi dvaja futbaloví "dôchodcovia", ktorí už ukončili aktívnu kariéru.

Cristiano Ronaldo

Najpopulárnejší nielen futbalista, ale športovec vo všeobecnosti, čo sa týka sociálnych sietí. 35-ročný Portugalčan zarába 889 tisíc USD za jeden post na Instagrame, kde má 232,7 milióna sledovateľov.

Neymar

Kontroverzný Brazílčan sa teší obrovskej popularite vo svete sociálnych médií. Mnohí ho nenávidia, mnohí ho milujú. Skrátka priťahuje obrovskú pozornosť, čo sa odráža aj na počte jeho sledovateľov a tiež na bankovom konte. Má 139,9 milióna sledovateľov a za jeden príspevok na Instagrame zarába priemerne 704 tisíc USD.

Prečítajte si aj

3 nástupcovia Ronalda a Messiho podľa Berbatova: Jedno meno vás prekvapí!

Lionel Messi

Lionel Messi pochopil, že slušne si môže zarobiť nielen výkonmi na ihrisku, ale aj z reklamy. Preto sa v posledných rokoch začal viac propagovať na sociálnych sieťach. Má 161 miliónov sledovateľov na Instagrame a berie 695 tisíc USD za jeden príspevok.

David Beckham

Do futbalového dôchodku odišla anglická legenda v roku 2013, napriek tomu sa stále teší obrovskej popularite medzi fanúšikmi. Svedčí o tom 63,8 milióna sledovateľov na Instagrame a 339 tisíc USD za jeden post. Je jedným z majiteľov tímu MLS Inter Miami.

Ronaldinho

Na vrchole svojej kariéry bavil svojím futbalovým umením a genialitou masy. Aj preto sa teší stále obrovskej popularite. Loptovému kúzelníkovi na obľúbenosti neubral ani nedávny škandál, keď na falošný pas pricestoval do Paraguaja, kde bol uväznený. Má 51,4 mil. followerov a zarába 238 tisíc USD za jeden post. Prekvapujúce, že aj napriek tomu má stále finančné problémy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články