Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ako by si počínal Slovan v poľskej lige? Ševela má jasno

BRATISLAVA - Bývalý tréner Slovana Martin Ševela pôsobí v Poľsku. Ako by si podľa neho belasí počínali v susednej súťaži?
Zdroj: 26483
Zdieľajte:

Martin Ševela začiatkom sezóny skončil na lavičke ŠK Slovan Bratislava. Nahradil ho Ján Kozák mladší, ktorý priviedol belasých k domácemu double a k účasti v skupinovej fáze Európskej ligy.

Ševela dlho bez práce nezostal. Dohodol sa na spolupráci s poľským tímom Zaglebie Lubin.

Cieľ tesne unikol, napriek tomu získal novú zmluvu

„Do Zaglebie som prišiel v 8. kole, keď malo mužstvo iba osem bodov. Cieľom bolo postúpiť do osmičky bojujúcej o titul, ale tesne nám to uniklo. Ak by sa robila tabuľka od momentu, čo som mužstvo prevzal, tak sme na siedmom mieste,“ zhodnotil úspešný tréner svoje pôsobenie v Poľsku pre Nový Čas.

Ševela spravil za pár mesiacov v Lubine kvalitnú robotu a vedenie klubu si to všimlo. Výsledkom toho je nový dvojročný kontrakt, ktorý slovenský kouč podpísal.

Prečítajte si aj

Kmotrík: Slovan rokuje o predaji dvoch hráčov, Sporting Lisabon neplatí za Šporara

„V poľskej lige sa mi páči, liga je veľmi kvalitná, podmienky sú výborné a aj divácky záujem je veľký,“ pochvaľuje si.

Slovan by hral v poľskej lige o titul

Aj napriek tomu, že sa plne sústredí na svoju prácu v Lubine, Slovan zostal v jeho srdci a po očku sleduje jeho účinkovanie a výsledky. Podľa jeho názoru by sa belasí nestratili ani v poľskej lige.

„Samozrejme, na Slovensku nemajú momentálne konkurenciu. Keby hral Slovan v Poľsku, určite by hral v prvej štvorke o titul. Držím im palce, aby sa opäť presadili v Európe," dodal Ševela.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články