Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia sa Benzemu pýtali na päť najlepších driblérov, povedal len jediné meno!

MADRID - Karim Benzema má jasno v otázke najlepšieho dribléra sveta. Koho ocenil?
Zdroj: 28734
Zdieľajte:

Hrávali proti sebe vo vyostrených derby El Clásico medzi Realom Madrid a Barcelonou. Karim Benzema napriek tomu ocenil Neymara a vyzdvihol jeho dribling. Podľa názoru francúzskeho útočníka sa Brazílčanovi v tejto schopnosti nikto ani len nepribližuje.

Najlepší driblér? Neymar

„Neymar a to je všetko," odpovedal Benzema na otázku fanúšikov na svojom YouTube kanáli, ktorí ho vyzvali, aby vymenoval päť najlepších driblérov.

Karim Benzema má za sebou najlepšiu sezónu v kariére. Nastrieľal 21 gólov a pomohol "bielemu baletu" k zisku titulu v La Lige. Po Lionelovi Messim bol druhým najlepším strelcom v súťaži.

Prečítajte si aj

Šok pre Real Madrid! Jedna z hviezd pozitívne testovaná na Covid-19 pred šlágrom s Man City

Benzema rozmýšľal o Zlatej lopte

Podľa mnohých bol horúcim kandidátom na zisk tohtoročnej Zlatej lopty, ešte predtým, ako bola anketa zrušená pre pandémiu koronavírusu

„Samozrejme, rozmýšľal som o Zlatej lopte. Od malička, ale nejde o posadnutosť. Nešaliem kvôli tomu, ale ak ste súťaživí, je normálne o tom premýšľať."

Dostal aj zaujímavú otázku ohľadom toho, ktorí tréneri mali najväčší vplyv na jeho kariéru. Benzema mal problém vybrať len jedno meno.

„Niečo som sa naučil od každého. Mourinho, Ancelotti, Guerin, Zidane. Všetci mi niečo dali."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: YouTube Karim Benzema

Diskusia

Podobné články