Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šok pre Real Madrid! Jedna z hviezd pozitívne testovaná na Covid-19 pred šlágrom s Man City

MADRID - Jedna z hviezd Realu Madrid pozitívne testovaná na koronavírus! Nepríjemná správa pred blížiacim sa šlágrom s Man City
Zdroj: 35832
Zdieľajte:

Mariano Diaz z Realu Madrid bol pozitívne testovaný na koronavírus. Nepríjemná správa zasiahla "biely balet" pred blížiacim sa šlágrom Ligy majstrov proti Manchesteru City. Odvetné osemfinále je na programe budúci piatok.

„Po včerajších testoch na Covid-19 nášho prvého futbalového tímu bol náš hráč Mariano pozitívny. Hráč je v perfektnej kondícii a dodržiava hygienický izolačný protokol," uvádza v oficiálnom vyhlásení španielsky klub.

Mariano v utorok netrénoval so spoluhráčmi a musí prejsť 14-dňovou karanténou. To znamená, že nepomôže svojmu tímu v Lige majstrov proti Citizens.

Hráči Realu Madrid dostali krátke voľno po tom, ako získali titul v La Lige. Mariano sa z mini-dovolenky vrátil nakazený.

Len niekoľko hodín pred tým, ako bola správa o jeho nákaze Covidom-19 oficiálne potvrdená, zverejnil na sociálnej sieti Instagram zábery, ako relaxuje na jachte.

Prečítajte si aj

Benzema mal najlepšiu sezónu v živote, pochválil ho prezident francúzskeho futbalu. Ten sa mu vysmial!

Hviezdy Realu Madrid sa teraz musia pozorne sledovať, aby zachytili na sebe prípadné príznaky ochorenia. Celý tím je v neistote, či sa od Mariana nenakazili ďalší hráči.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články