Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO 4 najšokujúcejšie premeny známych futbalistov: Stali sa z nich monštruózni svalnáči

BRATISLAVA - Štyri najšokujúcejšie premeny známych futbalistov.
Zdroj: 34866
Zdieľajte:

José Mari

Bývalý španielsky útočník, ktorý hrával za FC Sevilla, Atlético Madrid, Villarreal či AC Milan. Hrával tiež za španielsku reprezentáciu. V La Lige odohral dovedna 270 zápasov, strelil v nich 49 gólov. Má 41 rokov a ako vidno z fotky, drží sa vo fantastickej forme.

Zé Roberto

Aj tento Brazílčan si po skončení aktívnej futbalovej kariéry vypracoval brutálnu svalnatú postavu. Hrával na pozícii obrancu či stredopoliara. Pôsobil napríklad v Leverkusene, Hamburgu či Bayern Mníchov. Dnes má 45 rokov a pracuje ako technický poradca v brazílskom klube Palmeiras.

Tim Howard

Americký brankár, ktorý má 41 rokov, no drží sa v parádnej forme. Zo zámorskej MLS sa dostal do anglickej Premier League, kde sa preslávil najviac. Pôsobil v tímoch Manchester United či Everton. Po tom, ako skončil v Anglicku, vrátil sa do Ameriky. Hrával za Colorado a aktuálne pôsobí v Memphise.

Prečítajte si aj

Legendárny Howard oznámil v 40 rokoch návrat na trávniky

Adama Traoré

Rýchlonohý krídelník pochádzajúci zo Španielska. Futbalovo začínal v FC Barcelona, no pri nabitej konkurencii sa nepresadil. 24-ročný hráč nabral v priebehu posledných rokoch solídnych pár kilogramov svalovej hmoty, no na rýchlosti mu to neubralo. Aktuálne pôsobí v anglickom Wolverhampton Wanderers.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články