Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Majú poriadny rešpekt! Najtvrdší hráči z každého tímu Premier League

BRATISLAVA - Bývalý väzeň. Záchranca tehotnej ženy pred rasovým útokom. Hrdina, ktorý sa postavil dvom ozbrojeným lupičom. Toto sú najtvrdší muži anglickej Premier League.
Zdroj: 35823
Zdieľajte:

Arsenal - Sead Kolašinac

Keď dvojica nožom ozbrojených lúpežníkov na mopedoch prepadla auto Mesuta Ozila, mal šťastie v nešťastí. Sedel vedľa neho Sead Kolašinac, ktorý sa zachoval hrdinsky. Proti ozbrojenej presile vyskočil z auta a zahnal páchateľov na útek. Situáciu zachytili kamery a odvtedy je Bosniak za hrdinu.

Aston Villa - Jack Grealish

V marci hviezda Aston Villy dostal zákerný úder päsťou zo zadu od fanúšika Birminghamu. No ukázal svoju tvrdosť a nezlomnosť, zápas dohral a to je prístup, ktorý potrebuje každý klub. Asi aj preto mal na ruke kapitánsku pásku. Je o neho veľký záujem medzi top klubmi.

Bournemouth - Artur Boruc

Poľský brankár v roku 2007 zachránil na ulici tehotnú ženu pred rasovo motivovaným útokom. Klobúk dole.

Brighton - Glenn Murray

V 36 rokoch je pozoruhodná jeho kanonierska schopnosť v tak kvalitnej súťaži akou je Premier League. Žiadny hráč sa v minulej sezóne nedopustil viacerých faulov ako Murray. Vedel sa dostať pod kožu každého obrancu, ktorý stál medzi ním a súperovou bránkou.

Burnley - Ashley Barnes

„Mám rád, keď vytáčam veľkých, to je jasné. Niekedy do toho spadnú, inokedy nie. Samozrejme, že si užívam hranie roly darebáka," hovoril útočník. V tejto sezóne strelil šesť gólov, v tej minulej si vytvoril osobný rekord v Premier League - na konte mal 12 presných zásahov.

Chelsea - Antonio Rudiger

John Terry a Claude Makélélé už na Stamford Bridge síce nepôsobia, no divokosť prináša Antonio Rudiger. Nemecký obranca poriadne búrlivo oslavoval triumf v Európskej lige. Napriek tomu, že bol zranený a o barlách.

Crystal Palace - Luka Milivojevic

Kapitán Eagles vyrastal uprostred 90. rokov v Srbsku počas vojny. Celé hodiny čakal na bochník chleba v napätej atmosfére a ako sám uviedol, "naučilo ho to rešpektovať život a peniaze". V strede poľa si fanúšikovia Palace nemohli želať silnejší charakter. Nikdy neuzve pred žiadnou výzvou. Navyše berie na seba tlak pri zahrávaní pokutových kopov.

Everton - Jordan Pickford

Brankár Evertonu sa v apríli pobil pred pubom v Sunderlande. Po celodennom popíjaní sa naštval po urážkach smerujúcich na vzhľad jeho snúbenice. Nenechal si to a v hromadnej bitke rozdal niekoľko úderov. Následne ho kamaráti odtiahli preč.

Leicester - Wilfred Ndidi

Nigérijčan v minulej sezóne zaznamenal najviac odobratí lopty zo všetkých hráčov anglickej Premier League - 143. S húževnatým Jamiem Vardym v útoku a ľudskou tehlou Caglarom Soyuncum v obrane majú "líšky" snáď najtvrdšiu chrbticu zo všetkých.

Liverpool - Jordan Henderson

Kapitán The Reds už niekoľkokrát preukázal svoju tvrdosť a možno aj preto ho zvolili za najlepšieho hráča sezóny Premier League. Pamätný bol jeho nekompromisný pohľad voči obávanému Diegovi Costovi v roku 2015, ktorému sa razantne postavil a Španiel radšej rýchlo zacúval.

Manchester City - Fernandinho

Či už si spomenieme na jeho konflikt s Cescom Fabregasom alebo Diegom Costom, je jasné, že Brazílčan Fernandinho z cesty nikomu neujde. Najtvrdší hráč Citizens vie veľa zniesť, ale aj rozdať.

Manchester Utd - Phil Jones

Aby vyhral súboj, spraví čokoľvek. Skala "červených diablov", bez debaty.

Prečítajte si aj

3 brankári na zozname Chelsea, z ktorých má vzísť náhrada za Kepu

Newcastle Utd - Fabian Schar

Obranca "strák" odohral 90 minút po tom, čo po hrozivej zrážke hlavami zostal na chvíľu v bezvedomí. Tomu sa povie statočnosť.

Norwich City - Timm Klose

Pokiaľ ide o nasadenie a odhodlanie medzi "kanárikmi", málokto môže konkurovať tomuto švajčiarskemu obrancovi.

Sheffield Utd - Chris Basham

Postavenie v strede obrany si vyžaduje poriadnu dávku odvahy už samo o sebe. Basham má však doslova licenciu na útočné výpady a nebojí sa nabiehať v rámci podpory útoku do územia, kde to zvykne bolieť najviac.

Southampton - Oriol Romeu

"Svätci" majú všetky druhy tvrdých chlapíkov. Bloky, fauly, či nábehy do bolestivých zón - to je Oriol Romeu.

Tottenham - Eric Dier

Pamätáte na "Battle of The Bridge" z roku 2016 proti Chelsea? Tri cynické fauly, vrátane toho na Cesca Fabregasa, pri ktorom sa sám zranil. Nedávno obletelo médiá video, ako po zápase s Norwichom nabehol na tribúny a išiel s fanúšikmi riešiť, prečo urážajú jeho brata.

Watford - Troy Deeney

Veľa bývalých väzňov nehralo v Premier League. Troy Deeney je výnimka. Tri mesiace sedel za mrežami po tom, ako v roku 2012 zlomil čeľusť muža. Zo školy ho vyhodili v 14 rokoch. „Je príliš vyčerpávajúce byť tvrdým chlapom," priznal nedávno.

West Ham - Fabian Balbuena

Žiadny hráč, ktorého prezývka znie "The General", by sa nemal podceňovať. Paraguajčan tvrdí, že prezývka vznikla po jednej z jeho gólových osláv ešte z čias pôsobenia v brazílskom Corinthianse. Obrovitý zadák vyniká na ihrisku svojou fyzickou prezentáciou.

Wolves - Ryan Bennett

29 žltých kariet v 95 zápasoch v Premier League. To nie je celkom bežná vizitka. Tvrdosť. Atribút, po ktorý Bennett nechodí ďaleko. V priemere dostáva žltú kartu v každom treťom zápase. Na hosťovaní v Leicesteri odohral päť zápasov a čuduj sa svete, nedostal ani jednu žltú kartu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články