Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čaká Dúbravku neľútostný boj o post jednotky? Jedna posila už prišla, ďalšia 30-miliónová v pláne

LONDÝN - Martin Dúbravka má pred sebou pravdepodobne náročný boj o post jednotky.
Zdroj: 35521
Zdieľajte:

Newcastle United by mal čoskoro prejsť do rúk bohatej saudskoarabskej kráľovskej rodiny.

"Straky" by sa stali pravdepodobne najbohatším klubom v Anglicku a možno aj v celej Európe.

Dajú sa očakávať výrazné posily. Martin Dúbravka by mal mať svoje miesto v tíme isté. Zaradil sa medzi najlepších brankárov v Premier League.

Čaká Dúbravku neľútostný boj o pozíciu jednotky?

Napriek tomu ho čaká pravdepodobne neľútostný boj o pozíciu jednotky. United priviedli novú posilu medzi tri žrde - vrátil sa odchovanec Mark Gillespie.

„Neviem, prečo sa Mark takto rozhodol. Videl som na jeho tvári nadšenie, nečakal, že sa do Newcastlu ešte niekedy vráti. Mám však veľké pochybnosti o jeho vyťažení,“ hovoril pre klubový web Carlisle United tréner Eric Kinder na margo Gillespieho odchodu.

To však nie je všetko. Podľa talianskeho Calcio Mercato sa vedenie Newcastle United informovalo na dostupnosť Paula Lópeza. 25-ročný Španiel by mal byť dostupný za čiastku 30 miliónov EUR.

Prečítajte si aj

Inter Miláno ponúka Škriniara do Manchesteru United za túto hviezdu!

Talianske médiá informujú o tom, že o Španiela sa zaujímajú aj ďalšie kluby z Premier League - okrem Newcastle sú to Chelsea Londýn, Tottenham či West Ham.

Rimania získali Paua Lópeza vlani v lete z Betis Sevilla za 23,5 milióna EUR. Na Olympijskom štadióne v Ríme ale nenaplnil veľké očakávania. Navyše si nedávno zlomil zápästie.

Giallorossi potrebujú urgentne naplniť klubovú kasu a Pau López sa javí ako vhodná alternatíva na predaj. Pau López by a vrátil do známeho prostredia. V Premier League pôsobil v sezóne 2016-17, keď bol v Tottenhame na hosťovaní z Espanyolu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Calcio Mercato

Diskusia

Podobné články