Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Legenda upozorňuje United: Škriniara by som pre TOTO nezobral, siahol by som inam!

MANCHESTER - Anglická legenda Gary Stevens dal radu Manchesteru United. Z jedného dôvodu by po Milanovi Škriniarovi nesiahol a radšej by volil iného hráča.
Zdroj: 35724
Zdieľajte:

Milan Škriniar druhýkrát z posledných štyroch zápasov chýbal v základnej zostave Interu Miláno. V bezgólovom stretnutí s Fiorentinou sa slovenský obranca na trávnik vôbec nedostal.

Prestupové špekulácie ohľadom jeho osoby sa zjavujú ako huby po daždi. Najviac sa jeho meno spája s príchodom do Manchesteru United.

Radšej Aké ako Škriniar, radí legenda Manchesteru Utd.

Anglická legenda Gary Stevens pre Express dal radu "červeným diablom". Z jedného dôvodu by po Milanovi Škriniarovi nesiahol a radšej by volil iného hráča.

Prečítajte si aj

Škriniar k Mourinhovi? Hovorí sa o ďalšej možnej hviezdnej výmene slovenského obrancu

„Škriniar je skvelý. Hráč svetovej extratriedy, ktorého rád sledujem. Ak by si však Manchester United mohol vybrať, nekúpil by som jeho. Radšej by som siahol po niekom, kto sa nepotrebuje aklimatizovať na Premier League. Z histórie vieme, že to nie je hračka. Práve preto by bolo pre United lepšie, keby si vybrali Nathana Akého."

Nathan Aké by mohol klub z Old Traffordu vyjsť na zhruba 50 miliónov EUR, zatiaľčo Škriniarova hodnota je o 10 miliónov vyššia.

Podľa talianskych médií Škriniar nepasuje do systému Antonia Conteho s troma obrancami. Skutočnosť, že v dvoch z ostatných štyroch ligových súbojoch chýbal v základnej jedenástke tieto informácie nepriamo potvrdzuje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Express

Diskusia

Podobné články