Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel: Sparta bola horúca, zahasil som to. Zvažujem len dve možnosti!

ISTANBUL - Čerstvo získal turecký titul a keďže mu skončila zmluva, rozmýšľa nad budúcnosťou. Martin Škrtel zvažuje len dve možnosti.
Zdroj: 35701
Zdieľajte:

Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel čerstvo vybojoval titul v Turecku v drese tímu Basaksehir Istanbul. Musí sa však už zamýšľať aj nad svojou ďalšou budúcnosťou. 36-ročnému zadákovi totiž končí kontrakt.

Škrtel zvažuje len dve možnosti

„Mám indície z tureckého klubu, že by chceli pokračovať v spolupráci. Registrujem aj záujem z iných klubov, zo Slovenska aj zo zahraničia. Som prekvapený, kto má ešte o mňa v tomto veku záujem. Veľké experimenty už robiť nebudem. Buď zostanem v Basaksehire, alebo sa vrátim na Slovensko," vyhlásil Škrtel pre denník Šport.

Prečítajte si aj

18-ročný slovenský mladík pred veľkým prestupom? Jedna ponuka z Bundesligy, jedna zo Serie A

Zvažuje teda len dve možnosti - buď zotrvanie v drese čerstvého tureckého majstra alebo návrat na rodné Slovensko. V prípade druhej možnosti prichádzajú podľa neho do úvahy len dve alternatívy.

Trnava alebo Trenčín?

„Nie je veľa klubov, kam by som mohol ísť. Dá sa povedať, že len jeden. Ozval sa mi jeden z dvojice Trnava - Trenčín."

V Česku sa objavila informácia, že práve Martin Škrtel je na zozname Sparty ako adept číslo jedna na náhradu za krajana Dávida Hancka, ktorého sa na Letnej možno nepodarí udržať. Škrtel priznal, že túto možnosť odmietol.

„Bolo to horúce, ale zahasil som to," priznal otvorene.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články