Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najnenávidenejší a najmilovanejší hráč Realu? Fanúšikovia čerstvého španielskeho majstra hlasovali!

MADRID - Futbalisti hviezdneho Realu Madrid dotiahli ligovú sezónu do zisku 34. ligového titulu a zosadili tak zo španielskeho trónu odvekého rivala FC Barcelona.
Zdroj: 35786
Zdieľajte:

Real síce sezónu zakončil len remízou s Leganés (2:2), ale aj napriek tomu Biely balet ovládol ligovú súťaž s päťbodovým náskokom pred katalánskym gigantom a s výborným celkovým skóre 70:25.

Následne skalní fanúšikovia dostali možnosť ohodnotiť známkami celosezónne výkony svojich hviezd a určiť tak v podstate najmilovanejšieho aj najviac nenávideného hráča svojho milovaného klubu. A výsledky zrejme neprekvapili nikoho...

Španielsky denník Marca uviedol, že anketu podľa očakávania ovládol skúsený kapitán Sergio Ramos, za ktorým sa umiestnil francúzsky kanonier Zidanovho výberu Karim Benzema.

Posledné miesto najmenej užitočného hráča podľa očakávania obsadila kedysi veľká waleská hviezda Realu Gareth Bale.

Ten už ale viac sedí na lavičke ako hráva a svojimi reakciami častokrát privádza fanúšikov aj vedenie Realu k hnevu. Zdá sa, že v tíme Zidana sú jeho dni v Reale definitívne zrátané a fanúšikovia aj futbaloví odborníci očakávajú, kam si to z tímu madridského giganta zamieri. Udiať by sa to mohlo už počas skráteného letného prestupového okna aj keď reprezentačná opora Walesu má zmluvu s Realom až do roku 2022.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články